Úvod » Jak se hrálo

Výhra Starší přípravky...Mladší žáci neuspěli...

publikováno 12.05.2014 (aktualizováno 25.05.2014)

Tým Starší přípravky sehrál svůj další zápas na hřišti soupeře ze Psár. Na lavičku se opět postavil Jirka Novotný a uděloval klukům pokyny "přímo z lajny". A jak už si pomalu zvykáme, v zápasech nejde o výsledek, ale o předvedenou hru...Trenéři FAJNu v čele s Jirkou N. nabádají své svěřence ke kombinační hře s držením míče na svých kopačkách a "nepanikaření" při zpracování míče. Chyba se může stát, vůbec nevadí, ale  jednou ze zásad je "míč zpracovat a rozehrát" společně s vytvářením prostoru pro spoluhráče a tím zrychlení útočné hry...Jdeme správnou cestou a to nás těší...Terén klukům tentokráte nesvědčil, velmi nerovné hřiště komplikovalo již zmíněné zpracování míče a rozehrávku. Také soupeř se od podzimu velmi zlepšil, hlavně v nasazení a soubojích. Kluci ale nakonec svou převahu ukázali a zvítězili v poměru 9:1. A to jsme ještě několik tutovek zahodili...Utkání bylo také "pikantní" faktem, že proti sobě nastoupili z našeho týmu Ondra V. a Ríša A. a v dresu domácích Psár pak Martin Z. a Vlasta S. Všichni čtyři spolu v zimě odehráli zimní turnaje v jednom dresu, a to na základě dohody obou týmů ( nedostatek kluků r. 2004). Se společným týmem tohoto ročníku počítáme i do budoucna. Další důkaz, že FAJNu "jde o sport", v tomto případě i bez rozdílu klubové příslušnosti... Společné foto kluků naleznete ve FOTOGALERII. Tým Starší přípravky je v tabulce na 2. místě.

Tým Mladších žáků posílen o kluky ze Starší přípravky hrál v neděli proti týmu z D.Břežan. Početný tým ( dvě kompletní sedmičky) hrál velmi pěkný kombinační fotbal, po většinu zápasu se hrálo na polovině soupeře. Chyběla ale produktivita a důraz před bránou. Soupeř tak do poločasu ze dvou ojedinělých akcí vstřelil dva góly a smolně pak v samém závěru poločasu inkasoval třetí gól z přímého kopu (chyba našeho gólmana). Druhý poločas se nesl v duchu toho prvního, tedy naše herní převaha, ale bez gólového vyjádření. Na obou stranách padlo po jednom gólu, a tak zápas skončil výsledkem 2:4.

Obrázky k článku

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace