Úvod » Jak se hrálo

Mladší přípravka 2006 druhá v Jesenici

publikováno 26.05.2014

Poslední květnou neděli jsme se zúčastnili nesoutěžního turnaje pro 2006 a mladší v Jesenici. Po víkendovém lijáku to zpočátku nevypadalo, že se vůbec bude moci hrát. Nakonec se počasí umoudřilo a nedělní ráno nás přivítalo sluníčkem. Organizátoři v Jesenici připravili pěkné dvě hřiště pro celkem 6 soupeřů z nichž dva se na poslední chvíli omluvili či nedostavili a tak bylo nutno organizačně celkem hodně improvizovat. Soupeřem nám nakonec byli D. Jirčany, domácí Jesenice a Spartak Průhonice. Naše sestava byla poskládaná z ostřílených borců Tadeáše Augustýna, Adama Dlouhého, Lukáše Hovorky, Matěje Průši a záda jim kryli kluci, kteří teprve sbírají zápasové zkušenosti David Radvanovský, Míra Chalupa a Dominik Baroš. V brance pak tvrdila muziku stálice ve vesteckých barvách Emča Třečková.

V prvním zápase jsme celkem jednoznačně přehráli D. Jirčany 9:0. Zápas se odehrával v podstatě na jednu branku. Kluci předvedli spoustu pěkných fotbalových akcí, střel i přihrávek a po zásluze vyhráli. Emča se v brance trochu nudila.  V dalším zápase nám zase Jesenice ukázala, že máme stále co zlepšovat a přehrála nás v poměru 6:1. Zápas ovšem neměl tak jednoznačný průběh, jak by mohlo napovídat skóre. Doplatili jsme na individuální chyby v obraně a neproměňování šancí, kterých v tomto zápase bylo méně. Poslední zápas se Spartakem Průhonice byl celou dobu vyrovnaný, pohledný fotbalových akcí na obou stranách, skóre se přelévalo z jedné strany na druhou. Nakonec jsme se rozešli smírně 5:5. Následující penaltový rozstřel nikdo nepočítal a tak nám ani nevadilo, že nás kluci z Průhonic "opticky" gólově přestříleli. Celkem vyrovnané výkony a hlavně střelecká potence v prvním zápase nám na skóre o gól přinesla celkové pěkné druhé místo těsně před třetími Průhonicemi za první domácí Jesenicí. Pomyslná bramborová příčka tentokráte připadla na malé fotbalisty z Jirčan. Závěrem bych rád dodal, že jsme si užili krásné fotbalové nedělní dopoledne a doufám, že to všechny zúčastněné bavilo a už se těším na další fotbalové zážitky.

Zdeny

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace