Úvod » Aktuality

Dokopná MINI a Mladší přípravky - hattrick na straně MINI Fajňáků i Růžovek

publikováno 27.06.2014

Středa 25. 6. 2014, hřiště Viktorky Vestec, 16h – na trávník vybíhají MINI Fajňáci v zelených dresech a jejich poslední soupeři sezóny 2013-2014 -maminky v již tradičních dresech růžové barvy. Ani jeden tým nepodceňuje předzápasovou rozcvičku. Maminky vyhrávají střižbu a s úvodním hvizdem píšťalky rozhodčího vyrážejí do útoku. Na straně FAJŇáků se střídají dvě desítky hráčů, na straně Růžovek bojují dvě vyrovnané sedmičky. Oba soupeři si nic nedarují, bitva je o každý míč. První gól nakonec padá do sítě MINI Fajňáků z „kopačky“ maminky Vaška - Ivy Karglové, která v průběhu zápasu vsítí ještě další dva góly a slaví svůj první hattrick. FAJŇáci ale dotahují a o tři jejich góly se postará zkušený útočník Matěj Pípal, i přesto, že bránu Růžovek střeží jeho máma Lenka. Nakonec utkání končí za stavu 5:4 pro maminky a jde se na penaltový rozstřel, kterým ustanovuje rozhodčí konečný stav utkání na 6:6. Po společném focení se oba týmy v přátelském duchu odebírají do šaten, kde na ně čekají špekáčky, mistrovský dort Fuleco od rodiny Štičkových a další dobroty. Dochází i na vyhlášení třech nejlepších sběratelů razítek do Treninkového Fajníku. Na bronzové příčce se umisťuje Adam Koreda s 29 kusy, na stříbrném místě David Zimmermann s 32 razítky a absolutním vítězem s počtem 34 fotbalistů a kopačáků se stáva Tadeáš Verner. Všichni tři si odnášejí fotbalové batohy fotbalového mistra Messiho se znakem Viktorky.

Na druhém hřišti ve stejný den porovnali hráči Mladší přípravky své fotbalové síly s tatínky a trenéry a také jejich utkání skončilo kupodivu nerozhodně.

Nezbývá než dodat, že dokopná nejmladších týmů Akademie se moc povedla. Děkujeme všem zúčastněným za krásná malířská díla do tématické výstavy „FAJN Viktorka očima hráčů“. Přejeme všem příjemné letní prázdniny plné sportovních i jinak dobrodružných zážitků a těšíme se na viděnou na začátku další sezóny.

Olga Zimmermannová a Zdeněk Novotný

Obrázky k článku

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace