Úvod » Aktuality

Turnaje zakončili FAJN KEMP...

publikováno 31.08.2014

Sobotní turnaje vesteckých nadějí zakončili fotbalový týden mladých Viktoriánů, kteří se na FAJN KEMPU zdokonalovali ve fotbalových dovednostech a utužovali týmového ducha pro nadcházející podzimní sezónu.

Nejblíže to na turnaj měli kluci ze Starší přípravky, kteří zajížděli na turnaj na stadion SK Ďáblice. Tam se za krásného slunečného počasí sešlo 12 týmů, přičemž kromě vestecké Viktorie se jednalo o pražské mládežnické týmy... Naši kluci se ve své skupině postupně utkali se dvěma týmy Admiry Praha a v obou si se silnými týmy Admiry odnesli body za remízy 1:1, resp. 2:2. Tým Sokol Řepy porazili naši kluci přesvědčivě 4:0. Tým Meteoru 04 pak v napínavém zápase 3:2 a ve svém posledním zápase ve skupině kluci opět zvítězili po krásném boji nad týmem Motorlet B v poměru 2:1. Trenéři a rodiče byli po parádních zápasech ve skupině z výkonů kluků nadšeni a zaslouženě celému týmu tleskali...a tleskali ještě více, když po součtu bodů naši kluci obsadili v tabulce PRVNÍ místo...

Do skupiny o medaile si tým v čele s Ondrou, Dádou a Ríšou odnesl čtyři body za výhru a remízu nad soupeři, kteří také postoupili do skupiny o celkové prvenství. V prvním zápase naši kluci nestačili na pozdějšího vítěze tým Admiry A a podlehli v poměru 1:3. Ale také v tomto zápase kluci bojovali "jako Viktoriáni" a odevzdaly všechny síly... V dalším zápase po parádním představení, bojovnosti a nasazení porazili kluci A tým Motorletu v poměru 3:2 a měli nakročeno k zisku turnajové medaile...K ní stačilo v posledním zápase neprohrát s týmem Sokolu Kbely...V napínavém zápase, ve kterém oběma týmům už chyběly síly gól nepadl, a když ve vedlejším zápase v týmovém souboji Admiry překvapivě B tým porazil své spoluhráče z A týmu, získal tým Viktorie Vestec BRONZOVÉ medaile a tedy třetí místo v turnaji. Moc gratulujeme a děkujeme za nádherné zápasy. Bronzový pohár vybojovali:

Vojta - v bráně jistý výkon, díky velmi dobré obraně nemusel vytáhnot zázračné zákroky, dobrá rozehrávka z ruky i nohy...

Dáda - na pravé obraně opět předváděj svůj "standard", tedy důraz, rychlost i precizní hru tělem. A když přidal rozehrávku, a držení míče, byl zaslouženě vyhlášen nejlepším hráčem týmu na turnaji.

Ríša - na levé obraně jsme využili jeho rychlost a hru s balónem. Oboje na soupeře platilo, dozadu nikoho nepustil a přidával kolmé přihrávky na útočníky. Perfektní výkon.

Miki - na pravém útoku uplatnil svou rychlost a fyzičku, Hrál nahoru i dolu, pomáhal obraně, střelecky se mu nevedlo. Super výkon.

Karel - na levém útoku mu chyběla zápasová jistota, s míčem umí a střelu má také, přidat musí na důrazu.

Filip - nastupoval ze střídačky, pracoval velmi dobře v útoku i obraně

Ondra - jako kapitán týmu dirigoval tým se středu zálohy. Nakonec i nejlepší střelec turnaje. Gratulujeme. Pracoval příkladně pro tým, medaili moc chtěl.

Kalendář akcí

« 03 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Nejbližší akce


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace