Úvod » Jak se hrálo

Nejmladší naděje FAJNu nastoupili k prvnímu letošnímu turnaji...

publikováno 10.02.2015

Ovčín 1.2.2015. Při absenci několika opor ( Kuba V., Tadeáš V., Adam K.) jsme do nominace zařadili mladší hráče, kteří se ukázali ve výborném světle.

V sestavě Sebík T., Matěj Š., Mára R., Mareček M., Denis A., Adam K., Adámek Š., Venda V., Lukáš H. A Šimon H. jsme nastoupili k prvnímu utkání proti Kyjím, které nás požádali, zda můžeme nastoupit pouze se třemi hráči v poli, jelikož se jim nesešlo více hráčů. Soupeř rychle odskočil na dvoubrankový rozdíl, který jsme díky brankám Denise a Lukáše smazali. Soupeři se však podařilo minutu před koncem vstřelit ještě jednu branku, což znamenalo porážku 3:2.

    Dalším soupeřem byla Dukla JM, která na turnaji střílela nejvíce branek. Náš obětavý výkon v poli a zázračné zákroky Sebastiana nás drželi do poslední minuty, kdy sudí nařídil přísnou ( !!!) penaltu, která bohužel znamenala porážku 1:0.

    V dobrém výkonu jsme pokračovali i v dalším zápase, za což nám byla odměnou výhra 1:0 nad Viktorií Žižkov, kterou nám po samostatném úniku zařídil Adámek Š.

    Ve zbylých dvou utkání jsme již nedokázali vstřelit branku a prohráli s Admirou ( 3:0) a s Vršovicemi ( 2:0). 

    Konečné 5. místo, ale hlavně výborný, bojovný a týmový výkon budiž motivací pro příští turnaj. 

    Na závěr nesmíme opomenout zmínit individuální ocenění Sebastiana T., který si svým skvělým výkonem vysloužil ocenění pro nejlepšího brankáře turnaje!

    Díky všem hráčům za výkon a rodičům a fanouškům za podporu. Příště to bude lepší...

                                                                                                                                                               Radim a Pavel

Fotky ve fotogalerii

Obrázky k článku

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace