Úvod » Jak se hrálo

Skvělých 52 FAJŇáckých gólů a 2. a 5. místo v první jarní Vítězné kopačce

publikováno 13.04.2015 (aktualizováno 14.04.2015)

 V sobotu 11. dubna 2015 odpoledne se na hřišti v Průhonicích odehrálo první jarní kolo turnaje o putovní Pohár fotbalových trenérů „Vítězná kopačka“ pro fotbalisty Mladších přípravek a Minipřípravek. V souboji o to, kdo převezme štafetu a odnese si do svého klubu pohár „Vítěznou kopačku“, se FAJŇáci zastoupení dvěma týmy - ZELENÍ (hráči Mladší přípravky) a BÍLÍ (hráči 2008-2009 MINIpřípravky) utkali se soupeři z Průhonic, Jesenice, Kunratic, Psár a nováčkům z Dolních Jirčan.

Hned úvodní zápas byl duelem mezi oběma FAJŇáckými týmy. Po počátečním rozkoukání na travnatém povrchu ZELENÍ za stavu 1:1 v 5. minutě už nenechali nic náhodě a předvedli svým BÍLÝM spoluhráčům z klubu své fotbalové dovednosti získané během zimní přípravy a přidali ke skóré další tři góly na konečných 4:1 pro ZELENÉ. Skvělý vstup ZELENÝCH do jarní části sezóny pokračoval i v dalších třech zápasech proti Průhonicím (7:0), D. Jirčanům (12:0) a Kunraticím (10:0), kdy všechny tři soupeře jasně přehrály a k potěšení trenérů předváděli vytrvalou bojovnost, kličky, vzájemnou spolupráci, správné rozestavení na hřišti i nádherné fotbalové akce. Mnohem důraznější a taky rychlejší soupeř – Jesenice - nás potkal v dalším utkání, což se odrazilo ve výsledku 1:6. Kluci bojovali, co mohli, dostali se i k mnoha střelám, jež jen těsně minuly jesenickou branku, ale skórovat za ZELENÉ se podařilo jen Matějovi P. Útěchou nám může být, že to byla jediná branka vstřelená Jesenici za celý turnaj! I v posledním velmi napínavém utkání proti Psárům, předvedli ZELENÍ skvělý výkon. Za stavu, kdy prohrávali v 7. minutě 1:3, nic nevzdali, v druhé polovině zápasu soupeře tlačili a srovnali na konečných 3:3.  Tým FAJŇáckých BÍLÝCH si po prohře se ZELENÝMI, připsal ještě jednu porážku od suverénní Jesenice, ale pak se kluci zápas od zápasu jen zlepšovali, o čemž svědčily dvě remízy s Průhonicemi (4:4) a Kunraticemi (1:1) a skvělá výhra 7:0 nad D. Jirčanami. I poslední velmi vyrovnané utkání BÍLÝCH se psárskými fotbalisty skončilo jen těsně 2:3 pro soupeře. V konečném pořadí za prvními kluky z Jesenice, kteří si tentokrát zcela zaslouženě odvezli pohár Vítězné kopačky, obsadili ZELENÍ 2. místo a BÍLÍ 5. místo za třetími Psáry a čtvrtými Kunraticemi. Za celý turnaj oba FAJŇácké týmy nastřílely 37 ZELENÝCH a 15 BÍLÝCH gólů, na kterých se podíleli téměř všichni hráči. Všem hráčům patří velká gratulace za bojovnost a fotbalové parádičky, které předvedli, a těšíme se na příští Kopačkové klání 26. 4. v Kunraticích.  

Tým ZELENÝCH (góly): Oliver Súkala (8), Matěj Pípal (8), Kuba Špaček (8), David Zimmermann (5, zvolen trenéry za nejužitečnějšího hráče), Šimon Žufniček (5), David Brožek (1), Miki Poláček (1), Tomáš Malínek (1), Tomáš Kábrt (nejméně zápasových zkušeností, ale zápas od zápasu se velmi zlepšuje, zejména v obraně), Kuba Nosek (zcela nová užitečná posila do brány, ale i do pole)

Tým BÍLÝCH: Kuba Vrňata (zvolen trenérem za nejužitečnějšího hráče), Matěj Šilar, Tadeáš Verner, Adam Koreda, Adam Šach, Adam Kornfeld, Daník Urban, Denis Adámek, Marek Roubíček, Sebastián Tozbey.

Podrobnou tabulku a další informace můžete nalézt na samostatných stránkách turnaje http://pft2014.webnode.cz/tabulky-/turnaj-spartak-pruhonice/.

Obrázky k článku

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace