Úvod » Jak se hrálo

Mladší žáci vydřeli výhru až v pokutových kopech...

publikováno 11.05.2015 (aktualizováno 12.05.2015)

V sobotu odpoledne jsme na domácím hřišti přivítali souseda z Průhonic, který v tabulce doposud nasbíral dvakrát tolik bodů než náš tým a nečekal nás tedy jednoduchý zápas...Tým se sešel téměř kompletní, chyběl pouze Adam Rubeš a Honza Poledník a do týmu byli pozvaní Ondra s Ríšou, tahouni Starší přípravky. Od začátku zápasu jsme častěji drželi míč na svých kopačkách a také lépe kombinovali. Se zakončením to bylo ale horší a opět jsme museli konstatovat, že góly a tedy body v tabulce chybí právě kvůli absenci "střelce" v našem týmu...Když už jsme na dostřel soupeřovi branky, málokdo trefí branu tak, aby z toho byl gól...V prvním poločase takto dvakrát šanci zazdil David "Síla" a také další střelci zklamali. Přesto jsme se ujali vedení po stříleném centru Kuby "Hofiho", který si srazil do vlastní branky hostující hráč. Za několik minut bylo ale vyrovnáno, když se prudká střela hostů do břevna odrazila za brankovou čáru naší branky... Hra se přitvrdila, fauly a také ošetřování se objevili na obou stranách, ale jinak probíhalo utkání v duchu fair play, a to hlavně zásluhou našeho týmu a trenérů... Po další z našich akcí se uvolňoval na pravé straně Ondra a byl nedovoleně zastaven. Z přímého kopu se pěkně ke vzdálelenější tyči trefil David "Síla" a opět jsme tedy vedli. Poločasový výsledek 2:1 se již nezměnil.

Do druhého poločasu jsme opět nastoupili aktivněji, ale scházel důraz a agresivita v zakončení. Obojí naopak zvládal soupeř, který bez střídání, ale přesto hrozil rychlými a nebezpečnými průniky do naší obrany. Hra se vyrovnala a už to vypadalo na naši těsnou výhru 2:1, když střelu z dálky Vojta v bráně vyrazil pouze nad sebe a míč zapadl obloukem pod břevno naší brány...Vyrovnáno 2:2. Smůla a smutný "kukuč" našeho gólmana. Kluci nic nevzdali a dále se pokoušeli střílet na soupeřovu bránu. Po další akci se do akce opět řítil Ondra, byl faulován a k nařízené penaltě se postavil David "Síla". Rána jak z kanónu....a nad....Stav se tedy neměnil. Do konce hrací doby se již nic podstatného nestalo a tak o druhém bodu do tabulky museli rozhodnout pokutové kopy, 3 na každé straně a pak až do rozhodnutí...Jako první se k penaltě postavil David "Síla" a tentokráte již proměnil ( výborný tah trenéra, důvěra  a podpora Davida po neproměněné první penaltě ), druhou penaltu s přehledem "po zemi k tyči" přidal Ondra a ani David Malý nezaváhal a svůj pokutový kop proměnil...Druhý bod do tabulky a cenné vítězství nad soupeřem z Průhonic nakonec vychytal Vojta, když bravurním zákrokem chytil druhou penaltu soupeře. Gratulujeme k vítězství a také ke hře, která již místy připomínala "výkonostní fotbal".

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace