Úvod » Jak se hrálo

Jakub Vrňata nejlepším střelcem Vítězné kopačky v Psárech

publikováno 08.06.2015

31. 5. 2015 – Další kolo putovního turnaje Vítězná kopačka v Psárech - ZELENÍ FAJŇáci 2007 skončili stříbrní a BÍLÍ na šestém místě. Jakub Vrňata z týmu BÍLÝCH dal celkem 13 gólů a stal se nejlepším střelcem tohoto kola. Gratulujeme!

FAJN ZELENÝM ve složení Oliver Súkala, Jakub Špaček, Matěj Pípal, Robert Svědík, Tomáš Kábrt, David Zimmermann, Miki Poláček, David Brožek - se hned v úvodu hodně dařilo. Nejprve velmi přesvědčivě porazili Psáry 6:2 a i s Průhonicemi vedli 3:0 a, ačkoliv se průhonickým podařilo stáhnout na 3:2, vítězství si FAJŇáci pohlídali. Ve třetím zápase s Jesenicí, začali jeseničtí mnohem důrazněji než my a hlavně po našich chybách v obraně dali záhy tři góly. Matěj snížil na 1:3, ale v dalším průběhu utkání se viktoriáni nedokázali vůbec vzchopit a zabojovat. Jesenice nám nasázela ještě čtyři góly na konečných 7:1., přičemž David Z. v bráně skvěle několik šancí ještě pochytal. Po důrazné domluvě v šatně, že takhle se utkání předem nevzdávají, si kluci opět vzpomněli, co všechno umí a s přehledem porazili Kunratice (2:0) a Dolní Jirčany (8:0). Nuly v kase si pohlídal Miki. Parádním utkáním bylo derby s BÍLÝMI, kteří do zápasu vstoupili s houževnatostí sobě vlastní, a hned se jim podařilo dát dva góly. ZELENÝM bylo opět třeba připomenout, že musí bojovat, Matěj a Kuba vyrovnávali na 2:2 a David B. a Oliver zvýšili až na 4:2. Soupeř se však vůbec nevzdal, v dalších minutách se dvakrát přiblížil na rozdíl jednoho gólu, na 4:3 a pak na 6:5 (góly za Zelené dávali Oliver a Kuba). Vítězství Zelených v tomto naprosto strhujícím utkání podpořené mnoha FAJN fandy nakonec stvrdil posledním gólem Matěj na konečných 7:5. Všichni kluci předvedli výborné výkony, nicméně díky prohře s Jesenicí si pohár Vítězné kopačky neudrželi a skončili na druhém místě. Robert byl za svůj povedený výkon zejména v obraně vyhlášen nejužitečnějším hráčem tohoto kola.

FAJN BÍLÍ nastoupili ve složení Adam Kornfel (brankář), Matěj Šilar, Adam Koreda, Adam Šach, Venca Votava, Tadeáš Verner, Jakub Vrňata, Marek Malecha. Do prvního zápasu proti hráčům z D. Jirčan jsme nastoupili neohroženě, bohužel i po našich chybách zápas skončil těsnou prohrou 3:4. Zato další utkání proti Kunraticím bylo od začátku úplně jiné. Jednoznačně jsme byli lepším týmem a potvrzovali jsme to proměňováním mnoha šancí, což vedlo k jasné výhře 7:2. V dalších třech zápasech se hodně projevil jednoletý věkový rozdíl a utkání skončila porážkami 0:4 (Psáry), 0:2 (Průhonice) a 2:7 (Jesenice). Jak je zmíněno výše, fantastický výkon a úžasnou bojovnost jsme předvedli v posledním zápase proti ZELENÝM, kdy jsme nejdříve vedli o dva góly a pak dotahovali vždy na těsný jednobrankový rozdíl. Krásná výhra nad Kunraticemi a 17 vstřelených gólů (z toho 13 si připsal nejlepší střelec turnaje Kuba Vrňata) přinesly BÍLÝM konečné 6. místo. Statečný výkon brankáře Adama Kornfelda, kdy na hřišti obětavě zanechal i mléčný zub č. 1, byl odměněn medailí pro nejužitečnějšího hráče týmu.

Poslední jarní „Kopačkové“ klání se koná v neděli 14. 6. v Dolních Jirčanech, kde budou vyhlášeny i celkové výsledky sezóny 2014/2015. Přijďte všichni!

Podrobnou tabulku a další informace můžete nalézt na samostatných stránkách turnaje http://pft2014.webnode.cz/.

 

Obrázky k článku

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace