Úvod » Jak se hrálo

Mladší přípravce 2008 to cinklo!

publikováno 23.11.2015

Dne 21.11.2015 se mladší přípravka 2008 Viktoria Vestec  zúčastnila turnaje pořádaného pro ročníky 2008  v Odolené Vodě. Těšili jsme se, že se konečně kluci změří se stejně starými soupeři. Kluci byli velmi nažhavení na soupeře a v teamu vládla veselá nálada v čele s trenéry Radimem a Pavlem a samozřejmě  věrnými „rowdies“ . Na turnaj bylo přihlášeno celkem 6 družstev SK Satalice, SK Březiněves, SK Ďáblice, FK Králův Dvůr, FK Brandýs-Boleslav a Vestec. Naše sestava : 1. Adam Kornfeld, 5. Tadeáš Verner, 6. Lukáš Hauba, 7. Jakub Vrňata, 10. Adam Koreda (Ajdam), 11. Matěj Šilar. Hrálo se systémem každý s každým , 4+1  na 1x 14 minut. 

K prvnímu zápasu nastoupili naši borci proti SK Ďáblice. Zápas začali kluci aktivně. Ihned se natlačili na polovinu soupeře a Tadeáš skóroval již v 1.minutě dělovkou na břevno, která se odrazila na brankovou čáru. Rozhodčí  “jestřábí oko”  tuto branku uznal. Ve  2. minutě Kuba po krásné přihrávce Lukáše zvýšil na 2:0, Tadeáš v 10 minutě zvýšil na 3:0 a nakonec ve 13 minutě  Kuba opět upravil skóre na konečných 4:0 po krásně rozehraném rohovém kopu Tadeáše.  Zápas byl jednoznačně v naší režii. 

V druhém zápase nás čekal silný soupeř SK Satalice. Byl to velmi těžký zápas, protože v mužstvu Satalic hráli i starší ročníky než 2008. Co jsme předvedli na začátku s Ďáblicemi udělali Satalice proti nám. Satalice naše kluky dostali pod tlak. Přesto jsme si vytvářeli šance, jako Ajdam, který bohužel střílel těsně vedle brány. Pravidlo nedáš dostaneš se vyplnilo a Satalice v 5. minutě vstřelily první gól na 1:0 a ihned v 6. minutě zvýšily na 2:0. I po tomto druhém gólu naši kluci nic nevzdávali  a vyplatilo se. V 8 minutě se dostal Kuba do krásné šance, kdy běžel od půlky hřiště sám na brankáře a nemýlil se a snížil na 1:2 . Pak se hra přelévala z jedné strany na druhou. Měli jsme několik šancí, ale vyrovnat se nepodařilo. 

Třetí zápas proti Královu Dvoru byl infarktový.  Takový vyrovnaný zápas nebyl k vidění dlouho. Hrálo se ve velmi vysokém tempu. Napětí vládlo celými tribunami. A fanoušci vstávali ze sedadel a fandili. Zápas byl plný osobních soubojů ve středu hřiště a když už se podařilo někomu z hráčů vystřelit na bránu, zneškodnili šance gólmani. Vyzdvihla bych střelu Ajdama velkým obloukem přes brankaře, ale bohužel jen do břevna. V poslední minutě zahrávali naši kluci nepřímý kop, který kopal Kuba . Prudkou ranou napálil na tyč, u které stál hráč soupeře, od kterého se odrazila střela přímo do brány a 1:0 pro nás. Tento výsledek se podařilo již udržet. 

Zápas proti Březiněvsi začali kluci opět výborně. Už v 2. minutě skóroval opět Kuba 1:0. V tomto zápase výborně fungovala obrana s Matějem a když už se podařilo soupeřům přes něj projít, zlikvidoval šanci výborný Adam v bráně. V 11 minutě rozehrával Lukáš rohový kop. Trenér Pavel vymyslel v rychlosti nápadité signály, kdy soupeř odvracel stále na roh.  Až napotřetí se “Pavlovi”  přes Lukáše a  Kubu podařilo vstřelit branku na 2:0 a toto skóre se do konce zápasu nezměnilo. 

Poslední zápas celého turnaje mezi Vestcem a Brandýs-Boleslav měl rozhodnout o pořadí na stupních vítězů. Pro nás začal zápas šťastněji, Kuba skóroval ihned v 2. minutě 1:0. Brandýs bohužel ihned odpověděl ve 4. minutě vyrovnal na 1:1. Pak začalo obrovské drama, kdy hráči ze sebe ždímali síly a nevypustili žádný souboj. Bylo tě velmi těžké utkání, které skončilo nerozhodným výsledkem 1:1. 

Musím pochválit všechny kluky, kteří odehráli celý turnaj. Fyzicky náročné tréninky se zúročily. Ikdyž dorazilo na turnaj bohužel pouze 6 hráčů, fyzička jim určitě nechyběla. Plnili pokyny trenérů Pavla a Radima, kteří umí kluky výborně namotivovat a kluky pak fotbal baví  a hrají ho s radostí “děkujeme trenéři “. A jak rád používá jeden tatínek pokřik : „Dobře vy“ .

Přidávám ještě hodnocení fanoušků: 

1. Adam Korfnfeld : Adam je naše jistota v bráně, kterou navíc prokázal v rozstřelu pro nejlepšího kanonýra turnaje. Kdy vychytal jednoznačně dva kluky z vítězných Satalic a pomohl Kubovi k trofeji. Hodnocen známkou 1.

5. Tadeáš Verner : Tadeáš vybojoval hodně balonů a svými přihrávkami vypracovával hodně šancí a povedlo se mu i skórovat. Hodnocen známkou 1 

6. Lukáš Hauba – I když nejmladší hráč v našem týmu, vůbec se neztratil. Jeho práce v poli byla vynikající ,bohužel dnes ale bez gólu. Hodnocen známkou 1

7. Jakub Vrňata : Kuba byl náš nejlepší kanonýr, který prokázal své pevné nervy v rozstřelu o nejlepšího střelce turnaje, který vyhrál. Gratulujeme. Hodnocen známkou 1. 

10. Adam Koreda ( Ajdam). Ajdam je dříč, který nikdy nepřestane makat a sám si připraví mnoho šancí, kterých dnes bohužel nevyužil. Nevadí. Věříme že Ajdam to nevzdá a příště nám ukáže jak se střílí góly. Hodnocen známkou 1. 

11. Matěj Šilar: Matěj není střelec, ale za to je neústupný obránce, který nepustí žádného útočníka zadarmo. Míče soupeřům odebírá a pálí je na naše útočníky. Je to naše jistota v obraně. Známka 1. 

Konečné pořadí mužstev: 1 místo SK Satalice, 2. SK Brandýs-Boleslav, 3. místo Viktoria Vestec  4. místo Králův Dvůr, 5. SK Březiněves, 6. SK Ďáblice. 

Další turnaj náš čeká 9.1.2016 opět v Odolené Vodě a kluci už se nemohou dočkat odvety. 

 

Obrázky k článku

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace