Úvod » Jak se hrálo

Skvělý týmový výkon přinesl MP 2007 bronzové medaile

publikováno 06.12.2015 (aktualizováno 08.12.2015)

V neděli 6. prosince 2015 bojovali FAJŇáci 2007 o mediale v halovém turnaji v Jesenici. Soustředěný a týmový výkon po většinu turnaje přinesl sestavě složené z Davida Brožka, Patrika Pitřince, Simona Pály, Tomáše Kábrta, Kuby Špačka, Davida Zimmermanna, Lukáše Kučery, Kuby Noska, Mikiho Poláčka a Matěje Pípala v brance zasloužené 3. místo za „A“ týmem Jesenice a konečným vítězem turnaje Průhonicemi.

První i druhý zápas ve skupině se klukům podařil na výbornou s výsledky 4:1 proti Tempu „B“ a 5:2 proti Jesenici „B“. Ani nebylo co vytknout, do vítězných skóré se zapojili všichni hráči, ať dobrou obranou, nahrávkou nebo proměněnou šancí. Ve třetím zápase jsme se střetli s hráči z Průhonic. Nejen, že jsme narazili na kvalitního soupeře velmi důrazného zejména v osobních soubojích, ale také jsme si vybrali nejslabší chvilku celého turnaje. Trochu laxní přístup k zápasu Průhoničtí bleskurychle využili a během pěti minut se dostali do tříbrankového vedení. Nám se díky Patrikovi podařilo odpovědět pouze jedním gólem deset vteřin před koncem utkání. To pro Viktorku znamenalo druhé místo ve skupině a další zápas s „A“ týmem Jesenice, vítězem druhé skupiny. Zápas začal lépe pro nás, kdy parádní lob Davida Z. z půlky hřiště přivedl FAJŇáky do vedení 1:0 hned v první minutě zápasu. Pak se hra přelévala ze strany na stranu. My jsme naráželi na silnou obranu soupeře. Jesenickým se přes naši obranu dařilo protlačit lépe, ale naštěstí jejich střely mířily vedle brány nebo je skvělými zákroky chytal Matěj. Dvě prudké trefy v 5. a 8. minutě však prošly až za Máťovy záda a skóre 1:2 se přes značné úsilí nepodařilo srovnat, což nás stálo postup do finále. Nezbylo než se řádně připravit na boj o 3. místo s „A“ týmem Tempa. A to se povedlo dokonale. Patrik zavěsil hned po úvodním hvizdu. To všechny „nakoplo“ a makali celé utkání. Obrovská pochvala patří zejména za velmi zodpovědný přístup k obraně a vzájemné (trénované, ale v zápasech dosud nevídané!) zastupování jednotlivých hráčů v poli. Kluci bojovali, padali do střel soupeře a společnými silami nepovolili soupeři ani jeden gól! I v útoku předvedli několik krásných akcí, nahrávek a dva další góly přidali Patrik a David Z. Týmová radost z konečného výsledku 3:0 a bronzových medailí na krku byla obrovská. Gratulujeme!!!

Tímto posledním zápasem si kluci sami sobě nasadili vysokou laťku a ukázali, že se umí o vítězství poprat. Věříme, že taková skvělá práce bude k vidění i v dalších turnajích a zápasech. 

Obrázky k článku

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace