Úvod » Jak se hrálo

2006 na zkušené v Pardubicích

publikováno 07.01.2016

Na poslední turnaj v kalendářním roce 2015 zajížděli kluci do Pardubic. Brzký ranní odjezd, dlouhá cesta a neznámé prostředí. S tím vším se museli kluci vypořádat. Tým ve složení Luky, Táďa, Niki, Kuba, Jony, Matěj a Adam nakonec vybojoval 8 místo. Turnaj pro nás nezačal dobře. Hned na úvod nás čekaly silné domácí Pardubice. Než se kluci rozkoukali, tak prohrávali. Celý první zápas jsme byli ve všech herních činostech horší a tak Pardubice zaslouženě vyhráli. Vestec - Pardubice 0:4. V dalším utkání jsme změřili síly s Lázněmi Bohdaneč. Ač jsme zaspali začátek a prohrávali jsme 1:0. Kluci v druhé polovině zápasu zabrali, soupeře zmáčkli a utkání otočili ve svůj prospěch. Vestec - L. Bohdaneč 2:1. O góly se postarali Jony a Adam. Další zápas s FK Kolín byl herně vyrovnaný. Soupeř rychle vedl. My jsme dokázali zásluhou Nikity vyrovnat. Od té doby jsme byli lepším týmem. Hrálo se převážně na polovině soupeře bohužel bez dalšího gólového vyjádření. A tak se potvrdilo sportovní pořekadlo "Nedáš, dostaneš!" Kolín udeřil pár minut před koncem a my už jsme vyrovnat nedokázali. Vestec - FK Kolín 1:2. Poslední zápas ve skupině jsme změřili síly s Nemošicemi. Utkání bylo dlouhou dobu vyrovnané. Soupeř se po té, ale dostal do dvougólového vedení a i přes naše snížení, které zařídil Adam, už si výhru pohlídal a opět zvýšil na rozdíl dvou branek. Rozhodla lepší individualita na straně soupeře hlavně v zakončení. Vestec - Nemošice 1:3. S bilancí jedné výhry a tří porážek jsme postoupili do bojů o konečné umístění. V boji o 7.-8. místo jsme se střetli s FK Čáslav. Od začátku se hrál atraktivní fotbal se spoustou šancí na obou stranách. Skóre ovšem otevřela Čáslav a my celý zápas dotahovali. Když nám Čáslav necelou minutku před koncem opět gólově odskočila, zdálo se, že je rozhodnuto. Viktoriáni ovšem zabojovali a doslova v posledních vteřinách se jim podařilo vyrovnat na 3:3. Šlo se tedy na penalty. V nich byl nakonec úspěšnější soupeř a nás tak odsunul na celkové 8. místo. Vestec - Čáslav 3:4p.
Odehráli jsme kvalitní turnaj s težkými a pro nás neznámými soupeři. Celý turnaj jsme se ovšem potýkali s neproměňováním i těch nejvyloženějších gólových příležitostí a to nás stálo lepší výsledky i umístění. Jinak mám radost z toho, že se kluci snažili bojovat do poslední chvíle a přesvědčili se, že se zápas dá zachránit i v posledních vteřinách. Klukům patří dík za příkladnou reprezentaci Viktorky v trenérově rodišti. Odměnou jim byla zastávka v jednom nejmenovaném fastfoodu na oblíbených dobrotách.

Obrázky k článku

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace