Úvod » Jak se hrálo

FAJN brankářské soustředění - leden 2016

publikováno 30.01.2016 (aktualizováno 31.07.2020)

Páteční pololetní prázdniny a následující sobotu využila naše brankářská parta k dvoudennímu soustředění se zaměřením na nabírání kondičky a zdokonalování se v brankářském řemesle. V pátek jsme zvládli dopolední dvouhodinovou tréninkovou jednotku v naší hale, a odpoledne jsme vyzkoušeli náročnost tréninku na beach volejbalovém kurtu na Lhotce. Především trénink v písku byl hodně náročný a prověřil naší fyzičku a svaly o kterých jsme do pátku ještě nevěděli :-), a proto jsme si na závěr dali ještě kompenzační a posilovací cvičení ve vestecké tělocvičně a domů jsme jeli dost unavení.
V sobotu jsme vyrazili na trampolíny do Freestyle arény Kolbenka, a kdo z gólmanů čekal jen takové nějaké pohodové skákání, tak byl překvapen celkem náročným tréninkem pod vedením zkušené trenérky. Vyzkoušeli jsme obratnostní a aerobní cvičení ve slušném tempu, běžecké závody na trampolínách a nakonec došlo i na salta!! Odpoledne nás čekal dvouhodinový tréninkový dril u nás v hale a tady bylo potřeba ukázat pevnou vůli a nasazení protože síly rychle docházely a trenéři neodpustili vůbec NIC. Soustředění jsme zakončili bowlingovým turnajem, který vyhrál Honza Vrňata a tím pádem ho těšilo nejen první místo a gratulace spoluhráčů, ale i věcná výhra. Jak už to tak bývá, byli naši gólmani ke konci soustředění smutní, že nebudeme pokračovat i v neděli, ale je potřeba také odpočívat a hlavně už máme v plánu další podobnou akci, takže jedeme dál!!
Samozřejmě posíláme velký dík všem zúčastněným gólmánkům za přístup k celé akci, ale hlavně děkujeme Pepínovi za výborné obědy a svačiny (zvláště sobotní palačinky byly vynikající) které pro nás po oba dva dny připravil(Y)


Trenéři Petr & Jirka & Luděk

 

Obrázky k článku

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace