Úvod » Jak se hrálo

2008 Opět na bedně

publikováno 10.02.2016

Mladší přípravka 2008 se v neděli 7.2. zůčastnila turnaje ve Zbuzanech, na který přijelo nakonec 5 mužstev. Hrálo se systémem každý s každým. Naše sestava : Adam Kornfeld, Ajdam Koreda, Matěj Šilar, Marek Roubíček, Tadeáš Verner, a nováčci v sestavě Tonda Kůrka a Denis Turunč.

První zápas nás čekal s již nám známým mužstvem holek z Dukly Praha. Zápas byl v jednoznačné režii našich borců a konečný výsledek 7:1 to dokazuje. Marek a Tadeáš dali hattrick a prosadil se i nováček Tonda.

Druhý zápas Vestec-Satalice. Kluci chtěli Satalicím oplatit porážku z turnaje v Odolené Vodě. Od první vteřiny na ně vlítli. Vestečtí „rowdies“ ani nestačili vydat hlásku a Tadeáš dělovkou napálil míč do prázdné brány. Satalice se oklepaly a hra i skóre se vyrovnaly. Naši kluci zvýšili na 2:1, ale vzápětí soupeř dorovnal na 2:2 . Satalice jsme zatlačili na jejich půlku a pak už jen střílel góly náš tým a to Mára na 3:2, Matěj hlavičkoval z rohu 4:2, Tonda zvýšil dělovkou 5:2 a Tadeáš upravil na konečných 7:2.

Třetí zápas byl pro Vestec ten nejtěžší. Při zápase s Motorletem Praha nám bylo všem jasné, že tohle bude pro nás nejtěžší soupeř a favorit na vítězství. Soupeř se usadil na naší polovině hřiště a tlačil nás. I když kluci bojovali jak lvi, nemohli se z tlaku soupeře vymanit. Adam v bráně čaroval. Skákal do střel tak, jako ligový brankáři. Překonal ho jen nejlepší střelec turnaje a to hned dvakrát. Naději na obrat zařídil Marek, který chytře nestřílel dělovkou, ale chytrým lobem přes brankaře 1:2. Hra se přelévala z jedné strany na druhou…1:3 pak hned Marek 2:3 a kdyby se hrálo o trochu déle, mohlo být vyrovnáno. Motorlet tlačil čas očima a bál se o výsledek.

Poslední zápas proti Zličínu začal nervózně na obou stranách, ale o víc bojovněji na naší straně což potvrdilo vedení 1:0 Tadeáš a Tonda dal na 2:0. Pak přišla naše slabší chvilka a soupeř snížil na 2:1. Do fanouškovského kotle padla nervozita, která vygradovala když útočník Zličína běžel sám na Adama a dělovkou vypálil pod břevno branky. Ale Adam se překonal. Ani nevím jak vyskočil a rukou vyrazil tuhle tutovku nad břevno.. škoda že to neviděl PavelJ.  Fanoušky uklidnil Ajdam krásnou střelou k tyči a pak dokonce zápasu se prosadil dvakrát Tonda – 5:1.

Konečné pořadí turnaje:

1. Motorlet Praha, 2. TJ Viktoria Vestec, 3. TJ SK Satalice, 4. FC Zličín, 5. Dukla Praha Dívky 2007

Hodnocení : Adam Korfeld  už jsem ho chválila v článku. Ajdam Koreda vybojoval hodně míčů v poli a dal zlomovou branku. Matěj Šilar se tentokrát hodně vydával do předu čímž všechny překvapil. Marek Roubíček, to je náš bojovník, nevynechá žádný souboj, míč si vybojuje a skóruje. Tadeáš Verner vždycky ví kde má stát, dal hodně gólů z odražených míčů.   Tonda Kůrka se nezalekl své první nominace a soupeřům nasázel 6 gólů. Denis Turunč sice nedal žádného góla, ale předvedl velmi bojovný výkon a do mužstva zapadl. 

Obrázky k článku

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace