Úvod » Jak se hrálo

MP 2007 ve Zličíně sedmá

publikováno 16.02.2016

13. února 2016 – Fajňáci MP 2007 v náročném turnaji ve Zličíně obsadili konečné 7. místo.  Kvůli zraněním, nemocem a omluvenkám byla sestava týmu až do poslední chvíle nejasná. Chyběly hlavní střelecké opory i brankář. Do brány jsme proto povolali na pomoc Adama Kornfelda z 2008, v poli se střídali Kuba Š., Filip, Ota, David B., Miki, David Z., Simon, Kuba N. a Tomáš. 

Ve skupině jsme sehráli tři zápasy, z toho dva proti pozdějším finalistům celého turnaje. První utkání proti sympatickému týmu Zašová (konečné 2. místo), který přijel až z Valašska, kluci totálně zaspali. Všude byli o krok pozadu, nevěděli si rady s hodně tvrdým povrchem zličínské haly a také pravidlo vyjíždění z autu a rozehrávka od brány jim dělaly velký problém. Toho Valaši patřičně využili a nasázeli nám tři góly. Následovala důrazná domluva v šatně. Jenže i druhý zápas proti Stodůlkám, ačkoliv Kuba Š. otevřel skóré hned v první minutě, nakonec skončil 1:3 v náš neprospěch. Třetím soupeřem byli kluci z Fotbalové Akademie Alexe Zbury Praha a Viktoriáni se konečně vzchopili, zrychlili tempo i bojovnost, nicméně na silného soupeře (pozdějšího vítěze celého turnaje) nestačili (konečný výsledek 2:4, skóroval Ota a David B.). 

V dalším souboji o to, zda se probojujeme k zápasu o 5. místo, jsme se utkali s týmem z Berouna. Bylo to nejnapínavější utkání. David Z. skóroval hned po úvodním hvizdu a vedení jsme si udržovali dlouhé čtyři minuty, pak ale soupeř využil naší slabší chvilky a úspěšně zakončil dvakrát po sobě do naší brány. Kuba Š. hned v páté minutě po pěkné kombinaci s Davidem Z. vyrovnali na 2:2. Následoval urputný boj na obou stranách. Už to vypadalo, že souboj rozhodnou penalty, ale těsně před koncem, soupeř využil naší chyby a po individuálním úniku zakončil střelou pod břevno, na kterou Adam nedosáhl. 

V posledním utkání o 7. místo jsme domácí Zličín jednoznačně přejeli, kluci předvedli pěkné kombinace, uvolňování 1 na 1 a střelbu. Soupeř se k naší bráně téměř nedostal a Kuba Š. (2x), David B., Ota a Filip postupně nasázeli pět gólů na konečných 5:0. A tak alespoň po tomto utkání jsme si konečně mohli zazpívat náš vítězný pokřik. 

Kalendář akcí

« 03 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Nejbližší akce


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace