Úvod » Jak se hrálo

Bedna pro 2008..to už je tradice...

publikováno 02.03.2016

Přestože již prakticky začaly jarní prázdniny, sešlo se v neděli v hale na Ovčíně 6 týmů: Dukla Praha (dívky 2007), SK Union Vršovice, Slovan Bohnice, FK Dukla Jižní město, Sokol Kolovraty a naše TJ Viktoria Vestec, systém každý s každým. Naše sestava: Lukáš a Šimon Haubovi, Adam Šach, Matěj Šilar, Tadeáš Verner, Pavel Kapras a Marek Roubíček. Stejně jako ve Zbuzanech náš první soupeř byly holky z Dukly Praha. Přes vlažnějších prvních několik minut se kluci brzy chytli a ukázali svoji formu - 1:0 v režii Lukáše bylo na světě! Několik dalších minut jsme holky tlačili na jejich půlce, ale šance Tadeáše a znovu Lukáše se jejich brankářce podařilo chytit. Konečně v 8.minutě se Markovi podařilo brankářku prostřelit a zvýšil na 2:0. Na chvíli se holky dostaly i k naší bráně, kde nám docela zavařily, ale Šimon ukázal, že má svoje kvality a nepustil žádný gól. Konečný stav 2:0 kluky příjemně natěšil.
Druhý zápas s SK Union Vršovice byl trochu jiný level. Několik minut po rozehrávce nastaly dramatické chvíle před naší bránou, ale kluci společnými silami situaci zvládli a míč dostali na soupeřovu stranu. Bohužel ne na dlouho, soupeř využil volnější pojetí obsazování před naší bránou a padl první gól tohoto zápasu, 0:1. Trenér naše kluky vyburcoval k aktivnější hře, dostali se do několika šancí, ale žádnou neproměnili.Zato soupeř ano a zvýšil na 2:0. Potom se Šimon pořádně kousnul a chytal jako o život a nic nepustil, přestože soupeř dal do zápasu také všechno. Nic naplat, druhý zápas 0:2.
Po téměř hodinové přestávce jsme nastoupili proti týmu Slovan Bohnice. I když někteří chlapci Slovanu byli tak o hlavu vyšší než naši, začalo to několika šancemi našich kluků, kdy nakonec zase Lukáš, neskutečně natěšený po delší vynucené přestávce, zaznamenal první gól. Bohužel penalta o něco později vyrovnala stav na 1:1. Klukům to však nevzalo vítr z plachet a v sérii šancí se prosadil Tadeáš a zvýšil na 2:1, tento výsledek jsme si udrželi až do konce.
Předposlední zápas s Duklou Jižní město byl již se stejně velkými protivníky a nabídl krásnou podívanou. Kluci si drželi soupeře tam kde potřebovali a Marek nakonec třetí šanci během jedné minuty proměnil.Ostatní kluci v té celé symfonii ladili, takže dvě šance Tadeáše a jedna Marka byly pohlazení pro diváka. Ale gól je gól, krásně využil své příležitosti Adam a zvýšil na 2:0 umístěnou ranou. To už se soupeř vyburcoval a snížil na 2:1. Sice nás potom ještě 2x ohrozil nebezpečnou střelou, ale Šimon byl opravdu ve formě a nedal se. Konečný stav 2:1!
V posledním zápase jsme Sokol Kolovraty nenechali na pochybách, kdo je pánem na hřišti. Souhra Matěje s Lukášem byla smrtelná kombinace, která nemohla skončit jinak než 1:0. O zvýšení skóre se postaral Marek, 2:0. Ani poté jsme jim nenechali chvíli na oddech a na 3:0 zvýšil Pavel, kdy z dálky přesnou střelou s razancí sobě vlastní vstřelil hezkou branku. Konečné snížení stavu na 3:1 nám ale radost nezkazilo, paráda!

Konečné pořadí:
1. SK Union Vršovice, 2. TJ Viktoria Vestec, 3. Slovan Bohnice, 4. Sokol Kolovraty, 5. FK Dukla Jižní město, 6. Dukla Praha Dívky.

Hodnocení: Šimon v brance podal výborný výkon, Lukáš měl po vynucené přestávce obrovskou chuť, dal do toho vše a neslo to výsledky, Matěj tradiční jistota vzadu s  přesnou nahrávkou a střelou, Adam rychlý, v pravý čas na pravém místě, Pavel přestože se vrátil po delší pauze ukázal, že fotbal nezapomněl. Tadeáš dle očekávání rychlý, výborný do kombinace. Marek standardně bojovný, zapálený pro hru a celý fotbal. HOŠI DĚKUJEM!!

Díky patří i organizátorům, vše přesné, zahajování na čas, příjemná atmosféra, spravedlivý rozhodčí.

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace