Úvod » Jak se hrálo

MP 2008 DRTÍ PRAHU !!!

publikováno 21.03.2016 (aktualizováno 24.03.2016)

Vestec jede!!!!

Nedělení dopoledne se vydařilo i Fajňákům 2008 na Hamru v Braníku! Sraz byl v 8:20 v sestavě Adam Kornfeld, Adam Koreda, Adam Šach, Matěj Šilar, Marek Roubíček, Tadeáš Verner, Kuba Vrňata.

V prvním zápase jsme se utkali s Duklou Jižní Město. Kluci nastoupili nabuzení a bojovné náladě a hned v první minutě měli tři šance a ukázali, že s námi nebudou žádné žerty. Po chvíli padl první gól zápasu v podání Kuby Vrňaty – s přehledem zakončil sólo přes polovinu hříště a neomylně zavěsil, gólman neměl šanci, 1:0. Soupeř se také snažil, jednu chvíli nám docela zatápěl před bránou, ale Adámek Korn. se nedal a vše vychytal. Kluci hráli zajímavý fotbal pro diváky a zároveň si dokázali vychutnat vlastní spolupráci. Krásná kombinace Matěj – Marek – Kuba nemohla skončit jinak než 2:0.

Ve druhém zápase s FK Královým Dvorem kluci pokračovali v kombinační hře, nahrávali si, ukázali, že jsou opravdu nebezpečný soupeř. Když se hra dostala na naší polovinu, Matěj ji naprosto s přehledem a jistotou odvrátil zase na útočnou část hřiště. V tomto zápase parádně zabojoval Adam Šach, který se v chumlu se třemi soupeři dokázal zorientovat a zakončit gólem,  soupeř nezmohl nic. A tento stav jsme udrželi až do konce - druhé vítězství a čisté konto!

Asi nejtěžší soupeři nás čekali poslední dva zápasy. Předposlední zápas se Satalicemi ukázal, že jejich kluci jsou také dobří fotbalisté, ale přeci jen se více hrálo na jejich půlce. Když už se nakonec probojovali před naší branku, Adam Kornfeld ukázal svoji formu a nic nepustil. Krásný gól pod břevno v režii Tadeáše zajistil naše vedení a to bylo nezbytné, abychom se uklidnili a víc přiblížili k vítězství. Trochu nás překvapilo, že někteří kluci za Satalic vypadali starší, ale konečný výsledek 1:0 byl rozhodující.

Poslední soupeř SK Union Vršovice nám minule ukázal, že jsou velmi tvrdý oříšek. Naštěstí kluci měli dneska opravdu našlápnuto a jejich motivace byla obrovská. Opět to byl strhující zážitek! Soupeř asi také cítil nervozitu, hned na začátku gólman pokazil rozehrávku, následoval trestný kop, bohužel bez úspěšného zakončení. Ale kluky to povzbudilo a následovali další tři šance, kdy jsme soupeře přitlačili, ale stále bez gólového efektu. Konečný stav 0:0 byl pro nás i tak solidní výsledek. Navíc s ohledem na ostatní zápasy to stačilo k vítězství v turnaji, PARÁDA!!!

1. místo TJ Viktoria Vestec

2. místo TJ SK Satalice

3. místo FK Dukla Jižní město

4. místo FK Králův Dvůr

5. místo SK Union Vršovice

Kluci se stále zlepšují v kombinační hře, navíc každý ještě dává do zápasu nějakou tu přidanou hodnotu J – Matěj opravdu skvěle jistil v obraně naší polovinu hřiště, Tadeáš, Marek i Ajdam na krajích bojovali tělem i duší. Kuba s  Adamem Š. nedali na hrotu obraně soupeře na chvíli vydechnout. Adam Kornfeld v bráně již tradičně výborný a jistý v zákrocích, což celému týmu dávalo potřebnou jistotu.  Je paráda, jak všichni kluci sledují hru a jsou do ní opravdu zapálení. To vše by se neobešlo bez skvělého koučingu Pavla, který má „svůj“ první pohár. Hoši, děkujem!!!!!

Krásné nedělní dopoledne skončilo společným obědem, co dodat, to je prostě skvělé!!!!!

 

Obrázky k článku

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace