Úvod » Jak se hrálo

Velikonoční brankářské soustředění

publikováno 29.03.2016 (aktualizováno 31.07.2020)


Po úspěšném lednovém soustředění naplánovali trenéři Petr, Luděk a Jirka další dvoudenní soustředění pro vestecké brankářské naděje. Celý pátek a sobotu se brankářská parta zaměřila na nabírání kondičky a pilování brankářské techniky. Proměnlivé počasí nás bohužel ještě nepustilo na travnaté hřiště, nicméně dvouhodinový trénink v hale a následná poobědní hodinka posilování v tělocvičně nám daly pěkně zabrat! Byla to však dobrá příprava na již tradiční trénink na beach volejbalovém kurtu na Lhotce, který byl tentokrát ještě náročnější než minule, což se projevilo občasným nesouhlasným „brbláním“ mladých gólmanů, ale ve finále se všichni shodli, že fyzičku potřebují a dotrénovali sice unavení, ale s chutí .
V sobotu jsme vyrazili na trampolíny do Freestyle arény Kolbenka s vědomím dalšího náročného tréninku pod vedením zkušené trenérky. Tradičně jsme absolvovali obratnostní a aerobní cvičení ve slušném tempu, salta byla již samozřejmostí a nakonec tentokrát došlo na skoky z velké výšky!! Odpoledne nás čekal dvouhodinový tréninkový dril u nás v hale, potom jsme chvíli drželi palce trenérovi Jirkovi, který si odskočil zachytat za „B“ tým Vestce a rychle se přesunuli za zábavou na bowling. Kuželky tentokrát padaly v největším počtu Vojtovi Průšovi, který si odnesl krásnou věcnou cenu . Stejně jako po lednovém soustředění se nakonec našim gólmanům domů moc nechtělo, ale vzhledem k tomu, že se nám rýsuje pěkná tradice našich soustředění, tak není proč smutnit!
Jako vždy posíláme velký dík všem zúčastněným gólmánkům za přístup k celé akci, a opět DĚKUJEME Pepínovi za výborné obědy a svačiny. Sobotní palačinky byly opět lahodné!
Trenéři
Petr & Jirka & Luděk 

 

Obrázky k článku

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace