Úvod » Jak se hrálo

Vítězná kopačka dorazila do Vestce...!!!

publikováno 10.05.2016

V neděli 8. 5. se hrálo další kolo „Vítězné kopačky“, tentokrát na hřišti Kamenného Přívozu. 

Náš tým pod vedením silné dvojky Radima a Pavla nastoupil v sestavě Mára Roubíček, Táďa Verner, Kuba Vrňata, Séba Tozbey, Áďa Koreda, Áďa Šach a Lukáš Hauba, bránu pak obsadil Áďa Kornfeld. Kluci jeli do „Kameňáku“ plni síly a touhy po vítězství, podporováni bouřlivými vesteckými fanoušky.

První zápas nastoupili kluci proti Kunraticím. Obě družstva si vedla dobře, ale naši byli přeci jen lepší. V tomto souboji vynikl Táďa, který svým hattrickem dovedl Vestec k vítězství 3:2. Hned dalším soupeřem nám byl domácí Kamenný Přívoz. Tomuto týmu jsme dali zabrat, a naši výhru 4:0 zajistili Áďa Šach a třemi góly Kuba. Po pauze nás čekaly Psáry. Králem zápasu se stal opět Kuba se svými pěti góly, a další dva přidal Áďa Šach. Konečný stav 7:0 nás posunul zase o kousek blíž k vítězství. Poté čekala naše kluky Jesenice. Ve vyrovnaném souboji Vestec zabral a díky gólům Ádi Šacha, Máry a dvěma gólům Kuby jsme zvítězili 4:3. Po tomto zápase jsme měli vzhledem k výsledkům ostatních družstev pohár už prakticky jistý, ale to klukům nestačilo, domů chtěli jet s plným počtem. Poslední proti nám nastoupily Průhonice. I ty jsme suverénně převálcovali a vítězstvím 5:2 – 3x skóroval Kuba, po jednom gólu pak přidali oba Áďové – Šach a Koreda, kluci potvrdili, že si pohár opravdu zaslouží.

Vyhlášení turnaje pak patřilo Vestci, z Kameňáku se nejelo jen s pohárem, ale byly k němu přidány ještě dvě medaile – pro nejlepšího hráče turnaje Kubu a nejlepšího hráče týmu Áďu Kornfelda.

HOŠI DĚKUJEM!!!! 

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace