Úvod » Jak se hrálo

MP2008 to v Jesenici pálilo jen v úvodu...

publikováno 20.05.2016

V neděli 15.5. nás přivítala Jesenice a docela chladné počasí a vítr.

Naše již tradiční sestava: Adam Koreda, Adam Kornfeld, Sebík Tozbey, Táďa Verner, Mára Roubíček a Kuba Vrňata pod vedením trenéra Radima je sehraná parta.

Tentokrát nebyla naším prvním soupeřem Jesenice jako několik předchozích turnajů, ale Dolní Jirčany A. I přes nervózní začátek je znát, že kluci jsou v této sestavě hrají už delší dobu, stačí několik málo povelů trenéra a padnou první branky. Celý zápas se nesl v bojovném duchu, takže konečný výsledek 6:3 potvrdil dnešní formu mužstva (Seba/Seba/Táďa/Seba/Mára/Kuba).

Hned v druhém zápasu s Dolními Jirčany B měli opět hlavní slovo naši kluci. Celou dobu se hrálo hlavně na straně soupeře a gólů padlo nepřeberně. Přestože byl soupeř drtivě poražen – 17:0, nevzal to a celou dobu bojoval o každý míč. Kluci jsou na vlně – Áda, Seba, Seba, z trestňáku Kuba, Mára, Seba, Mára, Áda, 3x Táďa, Kuba, Táďa, Táďa, Kuba, Mára.

Až třetí zápas ovšem pořádně náš tým prověřil – Jesenice. Tentokrát byly šance velmi vyrovnané. První poločas jsme vedli 2:0, potom 3:2, o což se postaral Mára hatrrickem. V druhé půli ještě dokonce Jesenice vylepšila naší bilanci vlastním gólem. Ale naše radost netrvala až do konce, několik „nešťastných“ gólů do naší brány kluky rozhodilo v koncentraci a nakonec jsme prohráli 4:7.

Bohužel o mnoho lepší nebyl ani souboj se Psáry. Kluci byli jako ospalí a duchem nepřítomní. Branky  2x Mára a Kuba – ale konečných 3:7 vypovídá za vše.

Jako poslední nás čekal náš srdeční soupeř – Vestec A. Celý první poločas byl vcelku vyrovnaný, ale ve druhém jsme dotahovali, ale i přes zlepšený výkon  konečných 5:8 dnes bohužel znamenal 3. porážku. Branky vsítili  Seba/Mára/hlavička Kuba/Kuba/Seba.

Nutno konstatovat, že jsme již zahráli i lépe. Naštěstí kluci v sobě potenciál mají, takže když budeme hrát s chutí, nic nevzdat  a bojovat,tak se výsledky určitě dostaví.

 Budeme se těšit na příště! Kluci, děkujeme!!!!

Kalendář akcí

« 03 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Nejbližší akce


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace