Úvod » Jak se hrálo

MP 2008 a výborný výkon v závěru května

publikováno 30.05.2016

Sobota 28.5.2016, turnaj, Psáry 

* Výsledek: 3 výhry, remíza, prohra. Skóre: 34 : 14 

* Sestava: Adam Korfeld (brána), Matěj Šilar, Marek Roubíček, Tomáš Verner, Jakub Vrňata, Sebastian Tozbey, Adam Koreda,   Lukáš Hauba, Adam Šach. 

* Trenéři: Karel Roubíček, Jan Vrňata, Radim Matysik

Turnaj klukům i trenérům vyšel dle představ. Kluci nastoupili velmi namotivováni již hodinu před začátkem a zvítězili fenomenálním výkonem nad Jirčany B 16:1. Branky stříleli – Marek (4x), Kuba (3x), Adam Š (4x), Adam K (2x), Táďa, Matyáš, Luki. Nicméně vedle branek jsme viděli krásné kombinace, nahrávky, velmi odpovědnou obranu, kterou táhnou Matyáš a Séba. Druhý boj s Psáry byl rovněž ve znamení bojovnosti, rychlých sprintů, kliček, stálé pozornosti brankáře a přesného poslouchání pokynů trenérů. Výsledek 6:2, branky stříleli: Kuba (2x), Marek (2x), Adam Š, Luki. S Jirčany A se gólově vyznamenal Kuba, který vstřelil 3 krásné góly, následované zakončením Lukiho a Adama K. Brankář Adam neuvěřitelným skokem zachytil  dvě sólové akce. Hrdiny tohoto kola byli Adam Š a Marek, kteří inkasovali nepříjemné rány od nevybíravě hrajících o hlavu větších kluků, nicméně bolest překonali a hráli dál. Výsledek 5:4. Pak přišla přestávka, vedro, únava a útlum. S Jesenicí zasloužená prohra 6:1. Hezká akce Táďy stojí za vyzdvihnutí. Ze závěru se radovali oba Vestecké týmy z výsledku 6:6 a to po velmi atraktivní, dramatické hře. Zakončení se povedla: Luki (2x), Kuba (2x), Táďa a Adam.  Kluci děkujeme!

Neděle 29.5.2016, kopačka, Průhonice

* Sestava: Šimon Hauba (brána), Matěj Šilar, Lukáš Hauba, Adam Šach, Marek Malecha, Tonda Kurka, Denis Turunč.  

* Výsledek: BRONZ. 2 výhry, remíza, 2 prohry, Skóre: 22 :18

* Trenéři: Michal Šilar v premiéře

Kopačka nám ukázala, jak je důležité být psychicky odolný, kombinovat a odpočívat po sobotním zápase. Po úvodní nešťastné prohře s Kunraticemi následované remízou s Kamenným Přívozem nastala krize s Jesenicí. Pak jsme se vzpamatovali a nádherně vyhráli nad Psáry a Průhonicemi. Závěrečné skóre bylo pozitivní pro nás a bronz byl zaslouženou odměnou. Individuální cena za nejužitečnějšího kráče putuje pro Máru Malechu za bojovnost a 4 vstřelené branky. Další řadu gólů   vstřelili a uznání zaslouží: Adam (6x) tradičně vždy na svém útočném místě, Tonda (6x) za velké bomby, Luki (3x) za kličky a práci s míčem, Denis za jedno zakončení a nebojácnou hru s většími kluky, Matěj hrající zodpovědnou obranu ze všech pozic bez střídání. Pochvalu zaslouží v závěru turnaje Šimon za pár efektních brankářských zákroků.  

Rozsáhlou fotodokumentaci z obou zápasů zveřejnila redakce zde:

https://goo.gl/photos/cN9yotxby8iYdtuc7

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace