Úvod » Jak se hrálo

Mladší přípravka 2008 A získala doma 15 bodů !!!

publikováno 13.09.2016 (aktualizováno 15.09.2016)

Další sezóna turnajů začala, tentokrát naši mladší přípravku zastupují dvě mužstva, Vestec A a Vestec B. Hoši z týmu A nastoupili hned v prvním zápase proti obávané Jesenici. Prázdniny i Fajn kemp nejspíš udělaly své, a kluci po prvním poločase vedli 3:0 po brankách Tadeáše, Kuby a Marka. Začátkem druhé půle se ozvala také Jesenice, ale pak se naši dostali ke slovu a třemi góly Tadeáše, dvěma góly Marka a Adama a jedním Séby a Lukyho skončil zápas výsledkem 12:1. Hned po tomto souboji následoval souboj proti Psárům. Kluci byli namlsaní z předchozího vítězství. I když se soupeř zdál opticky menší, nedal našim klukům nic zadarmo. Snad jen úvodní vlastní gól, který si psárští nešťastnou náhodou vsítili už začátkem prvního poločasu. Ten pak jedním gólem Matěje a jedním gólem spoluhráčů skončil výsledkem 2:1. Po přestávce do zápasu kluci vstoupili s předsevzetím, že musí i tentokrát vyhrát. Soupeři pak nedali šanci a góly Tondy, Adama, Kuby a Tadeáše dovedli zápas ke konečným 6:1. Po přestávce čekaly na A tým Dolní Jirčany. Hoši se dostali do vedení góly Tadeáše a Marka, soupeř se ale nedal zastrašit, a snížil stav na 2:1. Dalšími góly Marka a Adama dokázali naši zvýšit náskok na 4:1. Ještě před poločasem jsme se neubránili a D. Jirčany nám vsítili 3. gól, na který úspěšnou střelou zareagoval Tonda. Hned začátkem druhého poločasu se soupeř opět ozval, a dvěma po sobě následujícími góly změnil skóre na 5:4. Kluci se ale pochlapili, začali kombinovat a dvěma góly Lukyho, Kuby, Marka a dvěma Tadeáše skončil zápas 10:4. Předposledním soupeřem byl tým Průhonic. Hned na úvod si soupeř dokoulel míč do vlastní sítě, a pak následovala kanonáda. Kluci kvalitními přihrávkami a kombinační hrou dovedli tým k vítězství 14:1. Turnaj vyvrcholil derby, kdy proti sobě nastoupily oba naše týmy, které se na tento zápas promíchaly. Šlo hlavně o přátelské utkání, ve kterém si své 3 body díky výsledku 5:0 (4 góly Kuba, 1 Marek) vybojoval tým A.
Nesmíme zapomenout na výborný výkon brankáře Adama, který svoji pozici neohroženě bránil a kluky v cestě za vítězstvím podržel.
Veliké díky také naší trenérce Lucce, pro kterou to byla premiéra určitě úspěšná, ale i trenérům Radimovi a Pavlovi!   
Držíme palce, ať se klukům daří i v dalších turnajích!

 

  
 

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace