Úvod » Jak se hrálo

Mladší přípravka 2008 v Průhonicích

publikováno 20.09.2016

Vestec byl opět vidět a hlavně slyšet!

Další neděle 18.9.2016 v Průhonicích a opět zápasy pro Vestec A  a  Vestec B.  Počasí a terén fotbalové…...teplota, tlak a rosný bod na normálu .

Rozlosování zápasů bylo stejné jako ve Vestci, takže žádná změna a kluci tak mohli při rozcvičování pokukovat po hře soupeřů. Na začátek Vestec A čekal soupeř z Jesenice,  nad kterou jednoznačně vyhráli 11:0. Vestec B nastoupil proti Dolním Jirčanům. Kluci se drželi statečně do výsledku 3:3, ale pak už byl zápas v režii Jirčan. Konečný výsledek  4:10 však nekoresponduje s bojovností na hřišti našich kluků.
Hned po skončení prvních zápasů, Vestec A rozehrál zápas s Psárami velmi vlažně. Když kluci ze Psár výškově hodně zaostávají za našimi, bojovností je však hned od úvodního hvizdu převýšili. Výsledek po několika minutách 0:1 to potvrdil. Pak už kluci nasadili svoji kombinační hru s konečným výsledkem 12:1. Vestec B čekalo domácí družstvo, které deklasovali  11:1.
O přestávce mezi zápasy se kluci udržovali v provozní teplotě a to souboji v řeckořímském zápase a střelami do zdi a meditací na trávníku .
Třetí zápas Vestec A  rozehráli s družstvem Dolních Jirčan s konečným výsledkem 11:1. Zápas byl v jednoznačné režii našich kluků, ale na vedlejším hřišti se současně odehrávalo drama Vestce B  proti Jesenici. Naši věrní „Fans“ hned zareagovali a všemi možnými zvuky podporovali naše kluky z B. Zápas to byl velice napínavý, ale chybělo štěstí při zakončení akcí a nakonec tedy prohra 8:4….. škoda.
Předposlední vystoupení skončilo Vestec A – Průhonice 18:0 a Vestec B –Psáry 5:3.
Na poslední  vzájemný zápas A a B tentokrát trenéři vyměnili brankáře. Šimon Hauba v bráně A byl více klidnější a bylo to znát na výkonu. V bráně B měl více práce Adam Kornfeld a klukům hodně pomohl skvělými zákroky. Konečný výsledek 7:3.
Omlouvám se, že tentokrát nepíšu kdo dával všechny góly, ale při takovém fofru se nedá vše zapisovat. Všichni se ukázali v krásném kombinačním fotbalu, kde dokážou Kuba, Marek a Lukáš sebemenší chybu soupeře potrestat gólem, Adam Koreda se Sebou Tozbeyem si vypracují šance a svou urputností míč dotlačí do brány. Tadeáš je úžasný ve vhazování z autu, kde spousty míčů hodí až k zadní tyči a kluci to tam dorazí. Matěj to je jistota v obraně a i jeho přihrávky mají oči, krásnými pasy dokáže klukům naservírovat přesné přihrávky před bránu.
Věhlas Vestce se donesl až k věrným fanouškům na Vysočinu, kteří neváhají sednout do auta a jet 120 km, aby viděli celkově od družstva „A“  59  a od  družstva „B“  25 branek !!! .…děkujeme 

  

  

 

  

  

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace