Úvod » Jak se hrálo

Bronzové medaile pro FAJN 2007 na turnaji v Jesenici

publikováno 15.01.2017 (aktualizováno 18.01.2017)

14. 1. 2017 – FAJŇáci 2007 sehráli v sobotu velmi vyrovnaný turnaj v Jesenici, kterého se zúčastnilo 7 týmů a hrálo se systémem každý s každým. Za obětavý bojovný výkon s celkovým skóre 16:13 získali za dvě výhry a tři remízy 9 bodů, které v konečném pořadí znamenaly bronzové medaile za stříbrnou Jesenicí A a týmem z Dolních Počernic na stupni nejvyšším. GRATULUJEME!

O medaile tým bojoval ve složení Patrik Pitřinec, Kuba Špaček, Filip Richter, Kuba Nosek, Tomáš Kábrt, Vojta Beswald. Dále jsme do sestavy povolali i nováčka Štěpána Petrželku a v bráně si to tentokrát vyzkoušel Simon Pála. Simon se svého úkolu zhostil na jedničku a musíme ho pochválit za výborné zákroky i rozehru. Do turnaje jsme vstoupili utkáním proti pozdějším zlatým D. Počernicím a vedli jsme si výborně. Hrálo se střídavě na obou stranách, akorát jsme si museli zvyknout na těžší footsalový míč, který trochu ztěžoval přesnost střelby, a několikrát jsme trefili tyčku. Soupeřovy střely byly daleko přesnější a dvěma z velké dálky otevřeli skóre. Pak se prosadil Kuba Š. po parádní přihrávce Patrika. Za ruku soupeře ve vápně Kuba srovnal na 2:2 z penalty. Soupeř se nakonec trefil ještě jednou těsně před závěrečným hvizdem a zaznamenali jsme tak jedinou prohru v turnaji. Další utkání proti Barrandovu bylo opět velmi vyrovnané a skončilo remízou 2:2 (o oba góly se zasloužila motorová myš Patrik, který s míčem prokličkoval až do brány soupeře). V zápase se Zlíchovem jsme měli jasnou převahu, kluci předváděli pěkný fotbal, nahrávali si a spolupracovali mezi sebou a tomu odpovídal i výsledek 5:2 (góly Kuba Š. 4x, Filip). Ve vyrovnaném utkání s Dolními Jirčanami stálo štěstí zase na naší straně, když skončilo jednobrankovým náskokem 2:1 pro nás. Na závěr turnaje jsme se utkali s Jesenici A (3:3) a B (2:2). Za utkání s Áčkem je potřeba pochválit obranu v podání Tomáše, Kuby N. a Patrika, kterým se dařilo likvidovat střelecké pokusy zejména našeho bývalého spoluhráče Olivera, i tak se mu však dvakrát podařilo dělovkou míč do brány vpálit. V utkání s Béčkem už byla znát únava ze všech předchozích zápasů, ale kluci i tak bojovali, co mohli, a remíza 2:2 odpovídala situaci na hřišti.

V neděli si většina hráčů doplněná o další nováčky FAJNu (Petra Míčánka, Davida Lokaje, Marušku Ševčíkovou a Matěje Merunku z 2006) zahrála ještě přátelák proti Cholupicím. Výsledek sice nevyšel v náš prospěch, ale cílem utkání bylo, aby fotbalově zkušenější hráči předávali své dovednosti těm, co ještě tolik zápasů neodehráli, a to se povedlo. Nezbývá než všem poděkovat za účast a bojovnost a popřát hodně nejen fotbalových úspěchů a fotbalového štěstí do dalších zápasů v roce 2017.

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace