Úvod » Jak se hrálo

Sobotní odpoledne na Zličíně ve znamení zlata a vybojovaného 4. místa !!!

publikováno 17.02.2017 (aktualizováno 22.02.2017)

11.2. Sobotní odpoledne nastoupili opět naše dva týmy:

A: Adam Kornfeld v bráně, Adam Koreda, Marek Roubíček, Kuba Vrňata, Tadeáš Verner, Matěj Šilar, pod vedením Roberta Kornfelda

B: Šimon Hauba v bráně, Matěj Mareš, Pája Kapras, Tonda Syrovátka a Sebík Tozbey pod vedením Karla Roubíčka

Výsledky:

Vestec A

Vestec B

2:0

Kuba, Marek

Vestec A

Kosmonosy

2:1

Kuba, Kuba

Vestec A

Kladno

2:0

Kuba, Kuba

Vestec A

Sokolov

3:2

Kuba, Tadeáš, Kuba

Vestec A

Náchod

3:0

Tadeáš, Kuba, Kuba

Vestec B

Náchod

1:3

Pája

Vestec B

Sokolov

0:2

 

Vestec B

Kladno

3:0

Pája, Pája, Pája

Vestec B

Kosmonosy

1:1

Pája

Hned na začátku se objevila komplikace pro organizátory, když bez omluvy nedorazili dva týmy. Naštěstí během krátké chvíle sestavili nový herní plán a mohlo se začít. Hrálo se 12 min, 4+1.

Nápor na naše nervy byl hned první zápas, kdy hrálo naše Ačko proti našemu Béčku. První výhra pro tým A 2:0. Druhý souboj Ačka a Kosmonos byl víc jak první polovinu hodně vyrovnaný. Nakonec první gól dal soupeř, bohužel s naší pomocí. Ale kluky to nakoplo, i když se Tadeášův gól nepočítal, v zápětí dali již takový, který rozhodčí uznal. A v další minutě náskok kluci navýšili a další výhra.

3. zápas bojovalo Béčko s Náchodem. Situace pro nás nevypadala nejlépe, postupně soupeř uštědřil našemu týmu 3 góly, které v závěru kluci alespoň snížili na 3:1. Klukům se ale musí uznat, že opravdu zabojovali.

4. zápas opět A x Kladno. Kladno nás první polovinu zápasu dost tlačilo na naší půlce, kluci se ale nedali, v 7. minutě dali první gól a krásný závěr v podobě 2. gólu v posledních 20 vteřinách byla krásná třešnička na dortu!

5. zápas bojovalo Béčko se Sokolovem a byl to hodně vyrovnaný souboj. Bohužel štěstí stálo víc při soupeři a v 7. a 8. minutě dokázali vybojovat nad námi 2 góly.

Další zápas byl opět tým B x Kladno. Kluci předvedli krásný fotbal, soupeře k ničemu nepustili a v závěru neomylně 3x skóroval Pája. Krásná práce!!!!!!

Zápas A vs. Sokolov byl docela dramatický. Ve 3. minutě nejprve skóroval soupeř a hned v zápětí my. V dalších třech minutách opět přestřelka – soupeř navýšil na 1:2, my vyrovnali na 2:2, nakonec přes tyč v 6. minutě navýšil Kuba na 3:2 a tento výsledek jsme už udrželi.

Poslední zápas Béčka proti Kosmonosům se vyvíjel krásně, Pája v polovině zápasu dal neomylnou ranou první gól, kluci se tento náskok krásně drželi, až posledních 20 vteřin do konce se soupeř vzchopil a vyrovnal na 1:1.

V posledním zápase A s Náchodem naše Ačko nasadilo hodně svižné tempo, soupeře k ničemu nepustili a v prvních dvou minutách bodovali Tadeáš a Kuba. Soupeře nejenže k ničemu nepustili, ale na konci zápasu ještě navýšil Kuba na 3:0.

Ačko vybojovalo krásné zlato a Béčko nedalo nikomu nic zadarmo a vybojovalo 4. místo.

Všem zaslouží velký dík, jak našim klukům, tak i trenérům, kteří zdatně suplovali za Lucku a Pavla a nakonec patří dík i organizátorovi za plynulý průběh, krásnou atmosféru a férové rozhodčí. Prostě DÍKY!!!

 

 

 

 

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace