Úvod » Jak se hrálo

Starší přípravka 2007 bronzová na Ovčíně !!!

publikováno 05.03.2017

Na dnešním turnaji ročníku 2007 na Ovčíně si kluci dokázali, že můžou hrát s každým soupeřem a dokonce ho porazit...První zápas jsme nastoupili proti velmi silnému soupeři z Dukly JM. Hráli jsme vyrovnanou partii a Duklu pustili jen do pár šancí, které chytil Honza v bráně. Sami jsme bohužel pár příležitostí také neproměnili, a tak jsme remizovali 0:0. Ve druhém zápase jsme nastoupili proti týmu FC Háje, ve kterém měli někteří naši kluci spolužáky ze školy...I když jsme prohrávali po chybě Simona v bráně, kluci se semkli a nátlakovým fotbalem výsledek otočili na konečných 2:1 pro FAJŇáky, góly Kuba N. a Patrik. Ve třetím zápase s týmem Union Vršovice jsme si vybrali kopec smůly. Kuba Š. měl 3 "gólovky", které soupeř zázrakem ubránil, také další kluci střileli, ale nakonec jsme prohráli 0:1 po povedené střele soupeře . V dalším zápase s pozdějším vítězem turnaje Sokol Libiš jsme prohrávali 0:1 po parádní střele soupeře "pod víko". Ale kluci se opět nevzdali, předváděli celoplošný nátlakový fotbal s rychlým přístupem k hráčům a hnali se za vyrovnáním. To se také zaslouženě povedlo pět minut před koncem a zápas skončil remízou 1:1. V posledním zápase proti týmu AVIA Čakovice jsme museli vyhrát, pokud jsme měli pomýšlet na medaile, a zároveň také nastřílet co nejvíc gólů, protože při shodném počtu bodů a remízovém zápase rozhodovalo skóre. Kluci na soupeře vlítli a ten se vůbec na nic nezmohl...Soupeřův gólman začal lovit míče ve své síti po gólech Kuby Š., Patrika a Matěje...celkem jsme jich vstřelili 8 !!! Po součtu všech bodů v tabulce si kluci domů odvážejí zasloužené bronzové medaile a další pohár do našich kabin ve Viktorce.

Kluci na turnaji předvedli bojovný výkon a spoustu fotbalových akcí a trenérům i rodičům ukázali dobrou formu před nadcházející jarní sezónou na trávě. Gratulujeme !!!

Na turnaji dnes váleli: Simon a Honza v bráně, Miki, Tomáš, Kuba N. a Kuba Š., Patrik, Matěj a Lukáš.

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace