Úvod » Jak se hrálo

MINI 2010 opět sfoukli Slavii Praha...a ČAFku...a Tempo...a vyhráli !!!

publikováno 01.05.2017 (aktualizováno 04.05.2017)

Tak nám naši kluci udělali ze "Svátku práce" svátek fotbalový, a to se vším co k němu patří. Ale pěkně postupně... Naše borce z ročníku 2010  jsme přihlásili na velký a dobře obsazený turnaj, který se odehrál na hřišti v pražském Braníku. Za účasti dvou mužstev z Braníka a Tempa, a po jednom družstvu ze Střešovic, Sedlčan, ČAFC, Slavie a Vestce se rozehrála velká utkání. Za pěkného fotbalového počasí se sešla naše elita v této věkové kategorii v kompletním složení a hned od prvního hvizdu ukázali kluci, že to s námi nebudou mít soupeři vůbec lehké.  

V našem prvním utkání jsme změřili síly s béčkem Braníka, a po klidném výkonu a sedmigólové přestřelce, dokráčeli k prvnímu a povinnému vítězství. Jelikož se turnaj odehrával prakticky bez přestávek, pokračovali jsme téměř okamžitě v dalších utkáních, a to proti Tempu A a Tempu B. V očekávání co předvede jedno z předních Pražských mládežníckých týmů jsme nevěřili, jak lehce si kluci s oběma jejich mužstvy poradili a téměř po shodných výsledcích 10 :1 a 11:1 přešli přes další překážku. V dalším utkání na nás nastoupilo druhé mužstvo Braníka a opět jsme si výsledek pohlídali, i když už také dostali i nějaké góly do naší sítě. A tak po výsledku 7:3 jsme se blížili k vysněnému a tajně očekávanému cíli. Před malou přestávkou nás ovšem čekal ještě jeden těžký soupeř, a to mužstvo ze Střešovic...Kluci ovšem do zápasu vlítli jako uragán a po chvilce nebylo co řešit...Po vítězství 7:1 jsme odcházeli do kabin s pocitem již získané medaile. Ovšem jakou bude mít barvu se mělo teprve rozhodnout v následujících dvou posledních zápasech s mužstvy Slavie a ČAFC. Do zápasu s klukama Slavie jsme si pověděli, jakou máme šanci a co do zápasu dáme, povedlo se a po vítězství v poměru 5:2 jsme již pokukovali po zlatu. Poslední krok ale bývá nejtěžší, a to se také projevilo jak na fyzičce, tak v nasazení. Nutno ale podotknout, že nás v tomto utkání moc podržela naše Klárka v brance, a tak po vítězství 3:2 nad týmem ČAFky jsme si odvezli zlaté medaile a pohár pro vítězné mužstvo.

Takže ještě jednou moc děkujeme Klárce a klukům – Dominikovi, Tomášovi, Markovi, Vaškovi, Maxovi, Matějovi, Míšovi a Denisovi za příkladnou reprezentaci Viktorky, rodičům a babičkám za krásné fandění a dodržení životosprávy u čarodějnic.

„Čí je hřiště“………………………….

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace