Úvod » Jak se hrálo

Starší žáci ukončili sezónu výhrou v Psárech...

publikováno 29.05.2017

Tým Starších žáků se rozloučil se sezónou výhrou na hřišti týmu ze Psár. V utkání se setkaly 2 týmy ze spodních pater tabulky a čekal se tedy vyrovnaný zápas. Z našeho týmu chyběli Honza " Pólo" a David Maček, opory zadních řad. Ve středu obrany tedy nastoupili "mladí" Ondra V. a Vojta M., který se letos poprvé "ukázal" na velkém hřišti. Obranu doplnili Tomáš Š. a Ulaz, v záloze nastupovali Ríša, Pepa, Ata a David "Síla". V útoku Adam "Lajby" a Adam H. Ze střídačky naskakovali Denis , Adam S. a Adam "Šavy". Kluci začali kombinací ve středu hřiště a náběhy Davida "Síly" a Aty se pokoušeli přečíslit obranu soupeře. To se nám v prvním poločase povedlo hned dvakrát a šli jsme do vedení 2:0. Poté se hra vyrovnala a také soupeř ukázal svou útočnou sílu. Po nedorozumění Ondry a Vojty M. v obraně se ke střele dostal domácí útočník a snížil na poločasových 2:1 pro náš tým. Ve druhé půli jsme na začátku přestáli velkou šanci domácích, kdy se zprava na Vojtu P. v naší brance hnal domácí záložník a jen těsně minul naši branku. Hned vzápětí jsme zvýšili naše vedení góly Ondry z rohu a pěknou střelou Adama S., který napřáhl za velkým vápnem a trefil branku. Zápas se i za velkého vedra dohrával ve svižném tempu, domácí snížili na 2:4, ale naši kluci nepřipustili drama a gólem na 2:5 z pohledu domácích ukončili zajímavý zápas.

Kluky za celou sezónu musíme pochválit, na podzim, ještě bez posil Aty a Ulaze, bez Adama "Lajbyho" si tým vybíral nováčkovskou daň a své zápasy spíše prohrával, mnohdy i vysokým výsledkem...Na jaře, již s posilami, si kluci vedli ve většině zápasů velmi dobře a hráli vyrovnaná utkání. Velkou oporou byl po celou sezónu Vojta P. v bráně, který udělal za necelé dva roky velký výkonostní skok...V zápasech s týmy Kazína a Rudnou jsme mohli získat i body navíc, nepodařilo se ...vyrovnaně jsme hráli také s týmem D.Břežan. Od září kluky opustí kluci ročníku 2002, kteří postoupí do kategorie Mladšího dorostu. Zbytek týmu s lídry Vojtou P., Davidem "Sílou", Honzou  a Pepou by měli hrát v horních patrech tabulky, v což pevně doufáme. Velký díky patří také trenorovi Honzovi...S většinou kluků se uvidíme ještě na trénincích v červnu a pak také na FAJN Kempu, který se koná poslední srpnový týden na hřišti naší Viktorky.

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace