Úvod

Rozhovor: Pavel Hübl a jeho první dny ve Vestci

publikováno 04.09.2017

Jak hodnotíš své první dny ve FAJNu?

Hodnotím to jako super zkušenost vzhledem k tomu, že jsem před tím netrénoval. Na FAJN kempu jsem měl možnost poznat areál i trenéry a vyzdvihl bych pohodovou atmosféru mezi lidmi a super zázemí.

Jaké máš pocity z Kempu Jiřího Novotného?

Myslím, že vše proběhlo v pořádku. Dal jsem tomu maximum energie. Snažil se hráče co nejvíce naučit a předat jim své zkušenosti. Většina hráčů měla snahu se zlepšovat a to hodnotím pozitivně.

Jaké budou tvé další kroky v trenérské kariéře?

Budu v tomto ročníku působit u starší přípravky, kde se sešla skvělá parta kvalitních trenérů. A doufám, že hráče hodně pozvedneme.

Jaké máš tedy ambice v klubu?

Na takové hodnocení či předvídání je ještě brzy. Ale rád pomohu hráčům v jejich rozvoji.

Jaké máš zkušenosti s trénováním?

Je to má první trenérská štace a tak zkušeností mnoho nemam. Spoustu let jsem hrál aktivně fotbal a vždy jsem byl velmi všímavým a vnímavým hráčem. Snažil jsem se vnímat trenéry jak se mnou pracují a sám jsem se snažil na sobě neustále pracovat. A o tyto poznatky se rád podělím s trenéry i hráči.

Cítíš se tedy připraven na trenérskou kariéru?

Věřím, že ano. Vzdělávám se a čerpám informace i z knih. Hlavně těžím ze své fotbalové kariéry, kdy v mládežnických kategoriích jsem na sobě tvrdě pracoval a měl jsem pak možnost si zahrát za různé kluby i v kvalitních soutěžích.

Co by jsi tedy rád předal hráčům?

Ať ve fotbale i v životě nic nevypouští a nevzdávají. Dělat vše naplno, tak aby je to bavilo a pak se z nich určitě stanou vítězové.

Kalendář akcí

« 03 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Nejbližší akce


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace