Úvod » Jak se hrálo

MŽ padly oba týmy

publikováno 13.10.2017

Jesenice - Vestec bílá 5:4 (0:0)

Sestavu: Jirka, Denis, Miki, Luky, Tom, Pata, Tobias, Maty, Radvy, Mira, Jony, Matej, Dan, Patrik

Branky: Maty 3x, Patrik 1 x

Dva rozdílné poločasy. První, plno nepřesností, bojovnost a velmi špatná hra z obrany (0:0). Druhá půle, od první minuty padal jeden gól za druhým na obou stranách. Hra se přelévala ze strany na stranu, bojovalo se o každý centimetr hřiště i o každý míč, někdy až na samé hraně pravidel. Naši několikrát vedli, bohužel vedení neudrželi a ke konci zápasu smolně inkasovali. Velmi dobře zahráli útočníci a záloha. Bohužel, naše obrana byla špatná celý zápas. Byl to průchoďák. Obraně to dnes prostě nesedlo. Velmi dobře zahráli Miki, Patrik, Matěj a střelec Maty. To je ale málo. 

 

Vestec Zelená - Lety 4:7 (1:4)

Sestava: Petris, David, Honza, Vašek, Šavy, Adam, Paša, Nikita, Pepíno,Kuba, Martin

Branky: Niki 2x, Adam, Ondra

Dnešní zápas byl od prvních minut v režiji soupeře. Kluci z Letů, ač hráli bez střídání, nám hlavně v prvním poločase ukázali jak se hraje moderní fotbal. V soubojích 1 na 1 našim hráčům nedávali šanci, kombinovali a neustále na nás tlačili a nutili nás k chybám po kterých jsem několikrát inkasovali. Naši borci, ale první poločas, jako by snad ani nechtěli vyhrát. Někteří se po hřišti ploužili bez zájmu o hru. A tak poločas skončil ještě relativně příznivě 1:4 a to nás v brance několika skvělími zákroky podržel Honzík a párkrát taky zvonila branková konstrukce. O přestávce proběhla důrazná domluva trenérů, do branky se přesunul Péťa a Honza šel do pole. Druhý poločas byl z naší strany mnohem lepší. Zlepšili jsme pohyb, aktivitu a soupeři, kterému pomalu docházeli síly, jsme se stali téměř rovnoceným partnerem. A ikdyž jsme se několikrát gólově prosadili, soupeř si výsledek pohlídal a s přehledem dohrál zápas do vítězného konce. Chválim kluky za výkon a bojovnost zejména ve druhém poločase. Zápas se ovšem hraje od první minuty do poslední!

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace