Úvod » Jak se hrálo

MŽ souhrn

publikováno 04.11.2017

Vestec Bílá - D.Břežany 0:10 (0:5)
Sestava: Míra, Matěj, Páťa, Maty, Radvy, Dan, Poly, Jony, Luky, Tom, Jirka, Tobi, Páťa Pitřinec, Miki
Utkání mělo od začátku jednoznačný průběh. Nejsilnější mužstvo soutěže nás přehrálo ve vše fotbalových směrech. Po shodných poločasech 0:5 jsme na konci zápasu napočítali 10 gólů v naší síti. I přes velký výkonnostní rozdíly naši kluci po celou dobu srdnatě bojovali a hrozili z protiútoků. Čestný gól kluci nakonec nedali a tak trenéři doufají, že si střeleckou smůlu v podobě tyčí vybrali a příště nějaké banány soupeři nasází.

Hradišťko - Vestec Bílá 2:0 (0:0)
Sestava: Jirka, Palič, Šavy, Tobi, Míra, Tom, Ondra, Maty, Vašek
Utkání bylo dlouho dobu vyrovnané. První poločas jsme byli malinko lepším týmem. Vytvořili jsme si pár slibních střeleckých příležitostí, které jsme ale bohužel neproměnili. V Druhém poločase nám pomalu docházeli síly a soupeř toho využil. Vstřelil rychlý gól a  pak už jen čekal na naše chyby. Kluci se snažili, bojovali, ale gól se nám bohužel vstřelit nepodařilo. Domací hrozili z brejků a když pár minut před koncem zvýšili na 2:0, bylo rozhodnuto. Mrzí především neproměněné šance. Jinak jsme byli supeři naprosto vyrovnaným týmem. Kluci zaslouží pochvalu za bojovnost až do poslední minuty.


Jíloviště - Vestec Zelená 0:7 (0:2)
Sestava: Péťa, Niki, David, Páša, Šavy, Honza, Vašek, Kuba, Adam, Dejv
Goly: 3x Šavy, Adam, Niki, Honza, Dejv
Zápas byl od začátku v naší režiji. Soupeř nastoupil s několika mladými hráči, kteří tesně před naším zápasem odehráli utkání v kategorii Starší přípravky. Smekám před kluky z Jíloviště. Naši borci se rozjížděli pomalu. První poločas byl z naší strany plný nepřesností a zbytečně dlouhých individuálních akcí. O přestávce jsme změnili sestavu a řekli si co musíme zlepšit. Kluci zlepšili pohyb a zrychlili kombinaci. Odměnou jim byly góly v síti soupeře. Celý zápas se hrál prakticky na jednu bránu. A tak jsme po závěrečném hvizdu mohli slavit s našimi vítečnými fanoušky další výhru.


Vestec - Černolice 5:3 (2:0)
Sestava: Péťa, Pepíno, Niki, David, Palič, Páša, Šavy, Honza, Martin, Kuba, Adam
Góly: 3x Šavy, Adam, Martin
Kluci měli respekt před prvním týmem tabulky, ale byli odhodlani se porvat o branky a body. Velice vyrovnané utkání od první až do poslední minuty. Bojovalo se o každý kousek hřiště i míč. Šance střídala šanci u obou branek. My jsme měli v prvním poločase více štěstí. Podařilo se nám vstřelit dvě branky a žádnou nedostat. Párkrát ale zvonila branková konstrukce za Péťovými zády. Do druhého poločasu soupeř změnil sestavu a taktiku. Hru ještě více vyrovnal. Chvílemi byl aktivnější před naší brankou a také se mu konečně podařilo několikrát skórovat. Viktoriáni, ale nechtěli zůstat pozadu a tak se skóre měnilo téměř s každým útokem. Černolice bojovali, chvílemi naše borce zatlačili před naší bránu, ale obrana pracovala obětavě a i náš brankař čaroval. 
Odměnou bylo pro kluky vítězství nad prvním týmem tabulky. Chválím celý tým za bojovnost a obětavost.

 

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace