Úvod

Opět vydařený víkend

publikováno 05.11.2017

Tento fotbalový víkend byl opět v barvách Vestce. Starší přípravka si prodloužila vítěznou šňůru už na páté kolo a dokonce ve skupině A jsme již 7 zápasů neporaženi. Pokud uchováme vítězného ducha a stále vzrůstající motivaci hráčů, pak bude jistě vše v pořádku.

V sobotním zápase se utkal tým starší přípravky s Kazínem. V prvním zápase těchto dvou týmů se svedl těžký. Oba týmy jsou kvalitní, předvádí čistou hru a zápas se odehrává ve vysokém tempu. Ale ať se v zápase děje cokoliv, vždy jsme našli nějakou část či hráče, který nám zápas rozhodl. V poločasech jsme vždy začli přímo skvěle a šli do vedení. Jenže na jednom hřišti, jsme následně ve druhém poločase o krásný výsledek přišli. Což by nebylo tak hrozné, jenže tomu předcházel pokles motivace a výkonu. Částečně za to může tréninkový deficit, jelikož byl jeden trénink zrušen a jeden trénink nahrazen zápasem, címž někteří hráči měli 10 denní pauzu a to se projevilo. I tak je ale důležité vyzdvihnout výkon Tozbeye ve druhém poločase, kdy zachytal přímo skvěle.

Vestec A - Kazín 19:16

 

V nedělním slunečném, ale chladném ránu jsme si udělali výlet do Vraného. V silném počtu hráčů nebyla nouze o motivaci být na hřišti co nejdéle a tak se každý hráč snažil být tím nejlepším. V zápase se skvěle dařilo D´Ambrosiovi a Elišce Řehořové. Jako vůdčí osoba s klidem a zodpovědností za výsledek se zdál David Zimmermann, který v důležitých okamžicích pomohl týmu přesně tam, kde bylo potřeba. Náš výkon byl naprosto úžasný a rychlost našich akcí byla až zběsile rychlá. Takto úžasný zápas jsem v této sezóně víděl podruhé. Poprvé s Povltavskou FA a podruhé teď ve Vraném, kde jsme si výhru zasloužili snad vším, co do fotbalu patří.

Vrané/Zvole - Vestec B 1:9

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace