Úvod » Jak se hrálo

Zlato SP Kostelec n. Černými Lesy

publikováno 25.01.2018 (aktualizováno 27.01.2018)

UFOUN CUP Kostelec nad Černými Lesy ve sportovní hale, dne 21. 01. 2018 od 14 hodin.
Výborně obsazený turnaj,
Na turnaji se sešla skvělá konkurence, hned první zápas měl prověřit naše borce, hrál se s týmem Bohemians Praha 1905 a výsledkem byla výhra 3 : 1 skvělá práce celého týmu, kombinace bojovnost, nasazení není co vytknout. Po zápase nám bylo sděleno trenérem Bohemky, že bylo vidět, jak naši kluci chtěli vyhrát a kvalitativně byli lepší.
Krásné uznání, nemyslíte?
Druhý zápas byl paradoxně daleko těžší než proti věhlasné Bohemce. Tým bojovníků z FK Mukařov, nás prověřil na všech postech od golmana přes obránce až po útok. Výhra 1 : 0 hovoří za vše, naši hoši ukázali silnou morálku, nevzdávali souboje a pod taktovkou stopera Matěje Š. se zápas dotáhl do vítězného konce.
Třetí utkání to byla jiná káva, 08 z FK Radošovice nám dali okusit jaké to je prohrávat 0:1
a vzápětí prověřili naše útočné snažení, které ztroskotávalo na „Prešovském betonu“:-) nicméně jedna střela přece jen prošla a minutu a půl před koncem se podařilo vyrovnat na konečných
1 : 1 – úleva. Po tomto zápase naši borci vycítili, že budeme na bedně, ale chtěli být co nejvýše a taky k tomu tak přistupovali, jak rozcvičováním, tak vzájemným povzbuzováním.
Čtvrtý a pátý zápas proti SK Vyžlovka bílý 2 : 0 a modrý 4 : 0, bylo vidět nasazení celého týmu, kdy kluci byli v obou zápasech po všech stránkách lepší a fotbalovější, byť celkové vítězství jsme tedy museli vybojovat v posledním zápase proti týmu z SK Vyžlovka - modrý .
Turnaj ukázal, že dokážeme držet krok s věhlasnými kluby, a vyhrávat nad nimi. Jsem na kluky pyšný, že pochopily týmovost a bylo to vidět v každém zápase. Hoši a fanoušci děkujeme. Rob 
Hodnocení mladých Viktoriánů:
Adam „Aďas“ Kornfeld  – v hale musí hrát brankář posledního v poli, to se Adamovi dařilo, výsledkem byli dvě gólové asistence a nespočetně výborných a těžškých zákroků.
Matěj „Šily“ Šilar   – opětovně jistota v zadních řadách, kombinoval a zakládal rychlé protiútoky, které končili gólem, nebo z toho bylo nebezpečné ohrožení soupeřovi branky.
Lukáš „Haubič“ Hauba  – šikovnost, rychlost a bojovnost, jak v obraně, tak i v útoku. Výsledkem bylo ocenění nejlepšího hráče týmu.
Jakub „Kuba“ Vrňata      – hrál na postu obránce i útočníka, fyzicky a pozičně stíhal a byl výborný. Odměnou mu byly vstřelené důležité góly.
Tadeáš „Tadys“ Verner     – nekompromisní obránce s výbornou střelou tzv. „Tadeášovo BODLO“ a asi si jej nechá patentovat,:-)  soupeřův brankář neměl šanci.
Michal „Míša“ D´Ambrosio     – kouzelník z levé strany. Obrana a útok, byla jeho doménou, Míša pochopil, že je potřeba presovat soupeře a neomylná levačka stála za to.
Antonín „Tony“ Syrovátka    – hrál na velkém prostoru zejména v útoku a postaral se o gól svého týmu, statečně bojoval a získával míče.
Šimon „Šíma“ Hauba – jedním slovem „Vosa“ otravoval a napadal rozehrávku soupeře spolu s Tondou asi největší překvapení celého turnaje.
Adam „Kory“ Koreda – pravá strana v útoku mu svědčila, rozehra a kombinace s Matějem a Kubou byla velice plodná. Nevynechal a nevzdal jediný souboj.
 

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace