Úvod » Jak se hrálo

Tým 2010 má ze Zbuzan ZLATO !!!

publikováno 19.02.2018 (aktualizováno 20.02.2018)

Tým ročníku 2010 se na turnaj ve Zbuzanech sešel v silné sestavě a pomýšlel opět na příčky nejvyšší...Podpořit kluky přijel i šéf naší Akademie Jiří Novotný a na kluky měla jeho návštěva vliv veliký, protože kluci celý turnaj s přehledem vyhráli. Postupně se utkali s týmy z Xaverova, Zličína, Stodůlek, Slavie 2011 a Českého Brodu. Ve všech zápasech byli lepším týmem a soupeřům nastříleli spoustu gólů. Vyrovnaný zápas hráli pouze s týmem z Českého Brodu, když na hřišti už chyběl Tomáš, který musel v průběhu turnaje pro horečku odstoupit. Jak velký je to bojovník a fotbalista ale dokázal ještě před odchodem, když ve vloženém dovednostním turnaji " 1 na 1 na 4 branky" zvítězil a porazil všechny nominované kluky z týmů soupeře. Na hříšti ve Zbuzanech jsme viděli parádní výkon těchto našich Viktoriánů:

Tomáš V. - krouží kolem něj pražská S, chceme aby hrál co nejvíc a trávil na hřišti velkou porci času, jen tak se bude zlepšovat a výkonostně růst pro větší kluby v budoucnu.

Domíno P. - všichni víme, jak pracuje pro tým a "zavře obranu". Až začne více pracovat s prostorem, bude také v hledáčku velkých týmů.

Matěj R. - má velký cit pro hru, správně vyhodnocuje situace dle potřeby. Výborně zahraje na všech pozicích, dá góly, pracuje dozadu, umí i v bráně.

Mára P. - "malý velký bojovník". Nevypustí ani jeden souboj, jde do zakončení, rve se. Zlepšíme práci s míčem a bude TOP.

Vašek V. - střídá fotbal s hokejem, sporťák s figurou. Umí přejít soupeře, ale také vypustit souboj. Více kliček a bude postrachem brankářů.

Maty H. - přišel před zimou, je u nás krátce, ale má super levačku...Dribluje s balónem a jde do zakončení, pálí klidně za půlkou a trefuje...Hraje v dobrém týmu a jeho výkon jde zápas od zápasu nahoru.

Denis R. - v zimě trochu podceňuje docházku na tréninky...umí obejít soupeře a pelášit na bránu. Zlepší fyzičku a bude také TOP.

 

 

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace