Úvod » Jak se hrálo

Šavi řídil čtvrtou výhru mladších žáků v Zimní lize

publikováno 22.02.2018


Vestec - Jesenice 7:1 (3:0)

Sestava: Vorvi, Jonda, Pepé, Páša, Luky, Matěj, Palič, Maly, Déňa, Maty, Niki, Šavi

V neděli 18.2. sehrál tým MŽ další utkání Zimní ligy na Hájích. Soupeřem nám tentokrát byl odvěký rival z Jesenice, takže o motivaci nechat na hřišti všechno a nepustit “kostičku” nebyla v našem týmu nouze :-) Zápas začal opatrně na obou stranách, nicméně po pár minutách začali mít naši kluci převahu, kterou záhy korunoval Maty prvním gólem do Jesenické sítě. Nedlouho poté se prosadil střelou z dálky Šavi a Viktorka získala potřebný klid pro svoji hru. Soupeře jsme prakticky nepouštěli do vážnějších akcí a když už přeci jen nějakou soupeř měl, tak mu jí zhatil 100 % Vorvi v bráně. Dominovali jsme v osobních soubojích jak v obraně, tak v útoku a předvedenými kombinacemi dostávali do varu už tak hodně “vařící” kotel vesteckých ROWDIES :-) Poločasové skóre uzavřel po vydařené akci Luky, když zvýšil na 3:0. V druhém poločase jsme se chvilku obávali komplikací v cestě za vítězstvím když nám dal okolo 40 minuty gól náš bývalý hráč Kuba Špaček (naučil se to na tréninku ve Vestci) a snížil na 1:3 z pohledu Jesenice. Všechny obavy vesteckých fanoušků o výsledek však rozptýlil prakticky ihned po rozehrání po hezké akci a umístěné střele Palič. Zbytek zápasu jsme zvládli výborně takticky i fyzicky, Šavi přidal další dva góly do jesenické sítě a dovršil tak svůj Hattrick !!
Nebyla by to Jesenice, kdyby se nepokoušela vestecké kluky něčím rozhodit a vzhledem k tomu, že rozhodčí byl tentokrát neutrální zvolili Jeseničtí cestu přes obviňování vesteckých trenérů že stavíme kluky ze starších ročníků, konkrétně Šaviho. Naše odpověď je jasná, Šavi je v týmu naprosto legálně, jenom trochu více narostl :-) a že dal Jesenici 3 góly je už zase jiný příběh. Borci, všichni máte pochvalu, byli jste perfektní, stejně jako naši fanoušci. Díky všem a Viktorka Vestec forever !!!

 

Obrázky k článku

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace