Úvod » Jak se hrálo

Nečekaná stříbrná medaile pro MINI 2011 !!!

publikováno 26.02.2018

25.2.2018 - Na další turnaj do Černošic jsme odjížděli s malou dušičkou. Běžné opory týmu se během týdne postupně omlouvali a tak chyběli např. Denis, Šíma, Míša, Maty, Luka i Viki. Šanci k většímu počtu minut na hřišti dostali Lukáš a Nikolas. Z mladších ročníku jsme povolali Honzíka a Filípka.
V prvním zápase jsme se poměřili s týmem z Dvora Králové a byl to náš nejpovedenější zápas s týmem z většího města, který nakonec skončil třetí. Přesto jsme je nečekaně přejeli 5:0. V zápase se blýskl svým prvním a moc pěkným gólem Nikolas. Nikolas je šikovný a potřeboval přesně tento impuls, aby odhodil svůj ostych a šel tvrději do soubojů. Pokud mu to vydrží, může zaznamenat viditelné zlepšení.
Druhým soupeřem byla samotná Sparta Praha. Ze souboje jsme odešli naprosto se ctí, protože hra byla vyrovnaná a i za stavu 0:2 jsme se nadechli k závěrečnému tlaku, který vyústil v Otíkovo břevno a k vyloženým šancím, kdy se postupně Lukáš, Nikolas i malý Filípek ocitli sami před bránou soupeře a těsně minuli. Nesmíme zapomenout na Honzu Stočese, který exceloval v bráně. V tomto turnaji si Honza zachytal více než jindy a bez jeho výkonu by byly naše výsledky o dost horší.
Z odehraných výsledků jsme tušili, že ve třetím zápase s Kbely bychom neměli mít problém. Malý Honzík si vyzkoušel roli obránce bez jediné chyby. Otík se mohl posunout z obranné pozice do útoku vedle Filipa, což ještě zdvojnásobilo efektivitu našich dvou hlavních střelců. Během chvíle jsme vedli 3:0 a Otík s Filipem mohli jít odpočívat na střídačku, aby se ostatní dostali dosyta do hry.
V posledním zápase nám šlo o stříbro, ale soupeřem nám byly Střešovice, se kterými jsme před 2 týdny prohráli ve finále. Naštěstí se odveta povedla a opět jsme se radovali z vítězství 2:0. Stříbro bylo pro náš tým překvapivé, ale naprosto zasloužené. Lukáš a Nikolas ukázali, že když dostanou šanci, že jí umí využít. Benjamínek Filip a Honzík hráli lepší fotbal než plno o rok starších kluků napříč všemi týmy. Jsou to určitě kluci, kteří potáhnou ročník 2010 k dalším medailím. Honzík je levák, což je cenné a navíc dokáže útočit i odpovědně bránit. Vůbec mu nevadí, že musí svádět souboje s o hlavu většími soupeři, což platí i o Filípkovi. 
Střelci dnešního turnaje byli Nikolas (1), Otík (4) a Filip (5), který se tak zaslouženě dočkal toho, že byl poprvé vyhlášen nejlepším hráčem týmu.
 

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace