Úvod » Jak se hrálo

Závěr halové sezóny byl pro MINI 2011 stříbrný...

publikováno 05.03.2018 (aktualizováno 09.03.2018)

Hned v prvním zápase posledního turnaje halové sezóny se náš tým postavil proti Viktorii Žižkov, takže jsme čekali velmi těžký zápas. Soupeř ale neměl kvalitu jako třeba Sparta na předešlých turnajích a tak jsme s přehledem vyhráli 5:0. I další zápas proti pořádajícímu FAAZ byl pod naší kontrolou a zvítězili jsme 4:1. V obou zápasech se dvougólově prosadil Luka, což mu vlilo do žil tolik krve, že byl naprosto všude. Kdyby někdo počítal, kdo kolikrát sebral míč soupeři, Luka by byl určitě s předstihem první. Na takový turnaj Luka čekal a na konci byl zaslouženě vybrán jako náš nejlepší hráč.

Třetím protivníkem byl pro dnešek náš osudový soupeř SK Roztoky. Souboj byl vyrovnaný a dlouho bezbrankový. Pak ale přišel moment Denise, který se napřáhl ke svému prvnímu gólu, nechytatelnou ranou do vinglu skóroval a rozhodl tak zápas. Uklidňující gól přidal chvíli před koncem Otík.

To, že jsme měli těžší skupinu, potvrdili i semifinálové boje, když se Roztoky dostali do finále a my jsme si s přehledem poradili s Benešovem 4:0. Finále bylo opět vyrovnané, ale většinou se odehrávalo před bránou Roztok. Přesto se nám, ani soupeři, nepodařilo skórovat. Přišly na řadu penalty. Atmosféra se dala krájet, hala burácela a tlak na naše šestileté děti byl velký. Ze tří penalt chytil Honza v bráně dvě, ale za nás dala gól jen Míša, když Otík i Luka minuli. Teď už rozhodovala každá penalta. Brankář Honza také zkusil štěstí, ale minul. Situaci ale opět zachránil, když nepustil další střelu za svá záda. Pátá penalta byla na Denisovi, který málem zboural bránu, ale bohužel ranou do břevna. Drama ukončil gólem hráč Roztok.

Kluci byli zklamaný, ale zpětně snad budou i za podpory rodičů hodnotit dnešní turnaj pozitivně, vždyť naše celkové skóre bylo 15:1 a v základní hrací době neprohráli. Honza byl v bráně skvělý a při penaltách byl naší největší hvězdou. Nikolas pokračoval ve svém zlepšení z minula. Filip tentokrát neskóroval, ale v poli patřil opět mezi největší opory. Denis se dočkal překrásného gólu, Luka 5 gólů a individuálního ocenění. Míša byla opět nepřekonatelná v obraně. Gól, který jsme dostali, padl v době, kdy byla na střídačce a navíc dala jeden gól. No a jestli Vám chybí do těch 15 gólů ještě nějaký střelec, tak je to samozřejmě Otík, který si jich připsal osm! V autě mi říkal, že je to jeho rekord :-)

Krátce se můžeme ohlédnout i za uplynulou halovou sezónou ročníku 2011. Z 10 turnajů přivezli kluci s Míšou jedno 5. místo, dvě 4. místa, 5 stříbrných medailí a dvě vítězství! To jsou krásné impulsy do další práce! Jmenujme ještě další kluky, kteří se na této sezóně podíleli a pokud na někoho zapomenu, tak se nezlobte. Jsou to Šíma, Matyáš, Viktor, Lukáš, Láďa, David a z mladších Honzík s Filípkem.

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace