Úvod » Jak se hrálo

Mladší žáci ovládli Zimní ligu na Hájích !!!

publikováno 14.03.2018

O minulých dvou víkendech pokračoval program Zimní ligy na Hájích a náš tým se postupně střetl s týmy Vyžlovky, Hájů A a Cholupic.

4.3.
VESTEC - VYŽLOVKA   6:0     Góly:  2x Maty, Šavi, Maly, Luky, Niki.
Minulý týden v neděli utkání s Vyžlovkou naši kluci jednoznačně ovládli a předvedenou hrou i množstvím vstřelených gólů potvrdili vítěznou vlnu a 5 vítězství v řadě !!

10.3.
FC HÁJE  A – VESTEC  4:5      Góly: 3 x Pitříno, Pačesíno a Maty
Tuto sobotu jsme nastoupili proti týmu Háje A musíme uznat že jsme potkali velmi dobrého soupeře a zároveň si vybrali hóódně špatný den !!
První půli jsme sice vedli po individuálních akcích Pitřína, ale celkově jsme vůbec nehráli dobře. Dělali jsme spoustu chyb a umožnili soupeři aby nás přehrál a strhl vedeni na svoji stranu. Poločas jsme prohráli 3:4.
Podle předvedeného výkonu také vypadal poločasový „monolog“  ze strany trenérů, který tentokrát nebyl nijak vlídný !! Trenéři změnili do druhého poločasu rozestavení a posty hráčů což viditelně zafungovalo a klukům se podařilo vrátit do zápasu, zlepšili obranou hru a když v závěru přidali po gólu Maty a Pitříno, strhli jsme vítězství na stranu Vestce.  Vítězství, které znamenalo šestou výhru v řadě,  bylo opravdu vydřené a zápas jako takový nám ukázal, kde máme rezervy a na čem pracovat.

11.3.
CHOLUPICE  – VESTEC  1:2      Góly:  Jonda a Maty
V neděli v podvečer jsme dohrávali naše odložené utkání s týmem Cholupic, který měl na svém kontě pouhou jednu výhru a hrozivé skóre 10:45. I vzhledem k postavení obou mužstev na opačných koncích tabulky se mohlo zdát, že nebude tým Cholupic těžké porazit, ale hned od prvních minut bylo klukům i trenérům jasné,že to nebude vůbec jednoduchý zápas. V tomto utkání jsme potkali jednoznačně nejlépe kombinující tým turnaje !! Hra se od začátku přelévala z jedné strany na druhou, Viktorka měla sice více šancí, ale nepodařilo se je proměnit. Fanoušci Vestce se mohli radovat až v 19-té minutě utkání, kdy z rohového kopu posadil Maty nadýchaný centr na Jondovu hlavu a Jony trefil šibenici - Gól jako na lize a poločasové vedení 1:0 !!   Soupeř se ale nevzdával a kousal stále víc a víc, předváděl velmi pěknou kombinaci a motal našim hráčům hlavy i nohy, zkrátka vytvářel si tlak čímž nutil naše kluky k chybám a po jedné takové chybě ve středu pole se soupeř dostal do brejku, z něhož útočník Cholupic prostřelil bezmocného Pétu. Běžela 38 minuta utkání a bylo srovnáno na 1:1, stav který nám stačil k celkovému vítězství a statusu neporaženého týmu turnaje. Kluci a trenéři ale chtěli víc, proto šel na posledních několik minut do hry i rekonvalescent Adam Šavel a bylo znát co pro tým znamená. Ve středu zálohy uklidnil hru a vyslal několik jedovatých střel. Jednu takou z 58 minuty soupeřův brankář pouze vyrazil k nabíhajícímu Matymu a ten vstřelil vítězný gól Viktorky. Když potom ještě těsně před koncem zlikvidoval Péťa bravurním zákrokem nebezpečný přímý kop soupeře, bylo o vítězi rozhodnuto a mistrovské oslavy mohly začít !!  ;-)

MŽ Viktoria Vestec vyhráli zimní ligu s úžasnou bilancí sedmi  výher v sedmi zápasech a skore 30:9, což je v konkurenci zúčastněných týmu obrovský úspěch a jako trenéři z něj máme velikou radost !!!

Musíme poděkovat našim fanouškům z řad rodičů, prarodičů, sourozenců a příbuzných, kteří podporovali kluky v jakémkoli počasí (mráz, sníh, slunce) a hnali je za vítězstvím – FANOUŠCI DĚKUJEME !!

V zápasech Zimní ligy 2017/2018 za MŽ VV nastoupili:
Jan Vrňata, Péťa Hecht, Ondra Pašek, Jonda Mládek, Pepa Daňhel, David Malenovský, Denis Pála, Tomáš Pačes, Luky Hovorka, Matěj Průša, Patrik Pašek, Adam Šavel, Matěj Merunka, Nikita Litvinov, Denis Poláček, Adam Dlouhý, Kuba Kučera, Vašek Žák, David Šnajdr, Patrik Pitřinec

Tak jsme první no a cóóóó  !!       Viktrorka Vestec FOREVER !!!!

Obrázky k článku

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace