Úvod » Jak se hrálo

Úspěšný turnaj MINI 2011 v Kralupech

publikováno 22.04.2018

22.4.2018 – Na poslední chvíli jsme svolali tým našich šesti- a sedmiletých fotbalistů a vyrazili jsme na turnaj do Kralup nad Vltavou pořádaný oddílem Bohemians Praha 1905. Turnaj byl výborně obsazený a náš tým nahrazoval tým z Trenčína, který svou účast odřekl.

První zápas proti Viktorii Plzeň dopadl pro naše borce katastrofálně. Takový klepec jsme ještě nezažili. Možná svůj díl na prohře měla naše nerozehranost proti soupeři, pro kterého to byl již druhý zápas, ale musíme objektivně přiznat, že na soupeře jsme neměli a druhou polovinu zápasu už jsme nezvládli ani bojovat, protože skóre bylo zdrcující. Konečný výsledek 1:10 pro naši psychiku nebyl dobrý a to nás čekali další týmy z velkých měst a známých klubů.Naštěstí se karta obrátila a my jsme v druhém zápase převálcovali tým ze Strakonic 10:0, což bylo pro další sled turnaje pro naše hráče velmi důležité. Hvězdou tohoto zápasu pro nás byl Lukáš, který dal 3 góly.

Další zápas proti JFA České Budějovice byl dramatický. V polovině zápasu jsme prohrávali 3:1, ale kluci s Míšou se nevzdali a bojovali. Skóre dorovnali a v posledních třech minutách, když jsme poslali na hřiště to nejlepší, co jsme mohli, soupeře dorazili. Na výsledném skóre 6:3 se 3 góly podílel náš nejlepší střelec turnaje Šíma.

Jelikož na turnaj nedorazila přihlášená Admira, měli jsme před sebou poslední zápas o bronz s Bohemkou a opět to bylo velké drama. Než se k dramatu dostaneme, dodejme, že finále vyhrál tým SK Petřín Plzeň proti Viktorii Plzeň. V našem utkání o bronz se Bohemka rychle dostala do dvoubrankového vedení. Na záchranné akci se podíleli hráči, od kterých se to tolik nečekalo, když se o gól postarali Denis a Viki. Společně s Otíkem a Matym jsme 2 minuty před koncem dorovnali na 4:4. Ostatní týmy mezi tím turnaj, na kterém se výsledky nevyhlašovali, opustili. I přesto, že na hřišti zbyly jen dva týmy s rodiči a trenéry, atmosféra byla tak vypjatá, že po odpískání konce zápasu Bohemka odmítla penaltový rozstřel a tak vlastně ani nemůžeme říci, zda jsme skončili třetí nebo čtvrtý J

Celkově vzato byl pro náš tým tento turnaj velmi přínosný. Kluci poznali hořkost drtivé porážky, dokázali dva zápasy obrátit a po první prohře je vlastně neuvěřitelné, že se dopracovali k tak skvělému umístění v turnaji. Další velké pozitivum je to, že se gólu dočkali všichni Fajňáci, kteří na turnaj přijeli. Hráli jsme v této sestavě: v bráně skvělý Honzík, který si zachytal jako snad ještě nikdy a dále nejlepší střelec Šíma (6), Otík (5), Maty (3), Lukáš (3), Viki (2), Denis (1) a celý turnaj v obraně skvěle hrající Míša (1).

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace