Úvod » Aktuality

Nezapomenutelný víkend v Salzburgu !!!

publikováno 21.05.2018

Zlatí borci z Vestce 2009 – Adame, Máro Me, Máro Ma, Šímo, Miky, Dane, Siky, Romane, Fando, Honzíku, dvojčata Honzíku a Kubo  – děkujeme!

Bronzoví borci z Vestce 2010 – Tomáši, Domíno, Vašíku, Máro, Matěji, Maxi, Maty, Denisi, Kubo – děkujeme!

Když jsme se před rokem přihlašovali na fotbalový turnaj v rakouském Salzburgu a řada rodičů jsme se rozhodli jet děti podpořit, netušili jsme, jak silným zážitkem pro nás rodiče i děti tento výlet bude.

Stručně k čemu všemu došlo. Stmelení kolektivu dětí i rodičů probíhající po celou dobu turnaje. Úžasná pohodová cesta autobusem tam i zpět - nekonečné povídání s kamarády, vytrvalá konzumace řízků z domova, čůrací pauzičky, rozhovory malých hráčů o pocitech z hřiště na mikrofon, týmový pokřik, píseň We Are the Champions… Spaní dětí bez rodičů v místní škole – samostatnost a pár nových německých slovíček. Teambuilding rodičů v nedalekém penzionu – bez komentáře. J Oba dva dny spanilá jízda dětí na hřišti, neskutečné nasazení, neskutečná bojovnost!!! Obrovská radost ze všech výher. Slzy dětí z jediné prohry. Nervozita. Srdceberoucí vzájemná podpora dětí z obou týmů při probíhajících utkáních, sdílení společných úspěchů, radostná objetí!!! Bubínek, řehtačky, trubky, cingrlátka, vykřičené hlasivky. Husí kůže a hrdost rodičů. Víkend, z kterého budeme všichni čerpat ještě hodně dlouho.

A za to také díky v první řadě trenérům Jirkovi Zemanovi, Radkovi Urbanovi, Jirkovi Vackovi, kteří předvedli skvělou práci, maximální nasazení a empatii. Dále velké díky Tíně, Katce, Mirkovi a Jendovi za opečování malých borců  při přespávání v místní škole. Lence a Radkovi Urbanovým za organizaci ubytování pro fandící rodiče obou týmů. Honzovi Merunkovi za zajištění úžasného zázemí pro naše malé borce v podobě týmového stánku přímo na hřišti. Lence Votavové za zajištění nadmíru povedených týmových fanouškovských triček Viktoria Vestec, díky nimž byla Viktoria Vestec nepřehlédnutelná a často v záři reflektorů pořadatelů i fanoušků ostatních týmů! Sourozencům Ivče, Lucce P., Lucce R., Honzíkovi, Matějovi a Kubovi za podporu a nápomoc! A v neposlední řadě díky všem rodičům, kteří fandili takzvaně „na krev“! Melodie „Viktoooorka Vestec!“, která zněla prakticky neustále, se vryla do paměti hráčů z týmů cizích zemí tak, že někteří si cestou do šaten náš vestecký pokřik pobrukovali!!!! J J J

 

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace