Úvod » Jak se hrálo

Junior North cup byl pro MINI 2011 turnajem roku

publikováno 27.05.2018

26.5.2018 – Dlouho očekávaný turnaj v Jablonci, na který naši malí hodně trénovali a moc se na něj těšili, měl být pro náš tým velkou zkouškou a turnajem roku. Ve startovní listině byly týmy jako Sparta, Slavia, Bohemians, Viktoria Žižkov, Slovan Liberec, Drážďany, Mladá Boleslav, domácí Jablonec a takhle bych mohl pokračovat dál a dál. 24 týmů z okresních měst, známých klubů a proti nim naši Fajňáci.

První zápas byl velmi vyrovnanou bitvou s Bohemkou, kde ale nepadl ani jeden gól. Ve druhém zápase jsme čelili lepšímu soupeři z Hradce Králové, ale prohrávali jsme jen o jeden gól a doufali ve vyrovnání. Moc šancí jsme ovšem neměli a pak padl nešťastný gól, který náš odpor zlomil. Honzík si v bráně vybral slabší chvilku, jakože ve zbytku turnaje pro nás byl obrovskou oporou. Následovalo utkání se Slavií. Díky Denisovi jsme se dostali do vedení, ale soupeř stav otočil na 2:1. Pak přišlo závěrečných 5 minut v podobě našeho velkého tlaku. Měli jsme nejméně 5 gólových šancí a dvakrát už se hlouček rodičů a trenérů radoval, ale vždy předčasně. V ten moment jsme ještě netušili, jak se nám budou později tyto momenty i remíza s Bohemkou v hlavě pořád vracet. Jak se později ukázalo, tak jsme byli jeden gól od postupu do semifinálových skupin, kde se bojovalo o 1. až 12. místo. Místo toho jsme se obávali, že na takhle dobře obsazený turnaj nepatříme a trochu s obavami čekali, jaké soupeře ještě dostaneme.

Pak ale začala dlouhá vítězná série. Poslední dva zápasy ve skupině jsme si s přehledem poradili se Slovanem Liberec i Varnsdorfem. V semifinálové skupině jsme rozstříleli Viktorii Žižkov, Mělník i Děčín. Tím jsme tuto skupinu vyhráli a čekal nás poslední zápas o 13. místo a i v tomto případě jsme slavili vítězství nad Příbramí 2:1, když Honzík pár sekund před koncem vychytal neskutečnou šanci soupeře.

Byli jsme tedy nejlepší z druhé poloviny turnaje, což ukazuje, že naše skupina nebyla lehká a nyní můžeme jen odhadovat, jaké místo bychom byli schopní vybojovat, kdyby to tam proti Bohemce nebo Slavii padlo, protože tito soupeři nakonec skončili devátí resp. šestí. V každém případě jsme byli na naše borce velmi hrdí za předvedenou hru. Pravidelně nám dělají problémy začátky turnajů i zápasů. V žádném zápase jsme ale nepropadli a vybojovali 6 výher, jednu remízu a prohráli jsme jen dvakrát! 

Náš tým má ohromnou podporu v brankáři Honzíkovi. O obranu se tentokrát starala v jedné lajně Míša a ve druhé se střídali Šíma, Otík a Luka. O góly se postaral doslova celý tým. Šíma jich dal sice nejméně (2), ale každý viděl, jak je pro tým platný. Je to motorová myš, útočí i brání a jeho nahrávky mají záměr a skvělé provedení. Láďa ukázal, že si vybojoval nominaci zaslouženě a 3x skóroval. Pět gólů dali hned 3 kluci. Obvyklý střelec Otík, který je na míči velmi silný a tentokrát měl i mnoho obranných povinností. Dalším naším esem je Filip, na kterého se dá vždy spolehnout jak ve výkonu, tak v obětavosti. Posledním pětigólovým střelcem byl Denis. Všichni jsme Denisovi moc přáli, že to prolomil a takhle se rozstřílel! Na šesti gólech se zastavil ostrostřelec Matyáš a z obrany útočící Míša. Nejvíce gólů si připsal fantastický Luka, celkem osm, kterého jsme zaslouženě vybrali jako nejlepšího hráče týmu, ale tentokrát se jednalo skutečně o velký výkon celého týmů a o všech hráčích lze napsat, že pilně bránili a nezdolně bojovali do poslední sekundy za jakéhokoliv stavu. Za trenéry: moc děkujeme!

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace