Úvod » Jak se hrálo

Starší žáci sehráli svůj poslední zápas sezóny....

publikováno 10.06.2018

Tým Starších žáků ročníků 2003 a 2004 sehrál svůj poslední zápas sezóny na hřišti vítěze tabulky týmu z Hradištka. Kluci po domácím zápase proti soupeři, ve kterém prohráli vysoko 1:7, tentokráte nastoupili bez respektu a důraznou hrou s rychlými brejky zaměstnávali domácí obranu a gólmana. Kluci se sešli v kompletní sestavě, tedy dnes hráli všichni kluci kategorie, které  má Viktorka na soupisce klubu, chyběl jenom Páťa...pomáhali ještě Adam "Šavy" a Denis P. Oba odehráli většinu jarních zápasů s klukama o kategorii výše a načerpali zkušenosti do ročníku příštího. V tom by měli oba být oporou týmu SŽ ročníků 2004 a 2005. Tahouny dnešního zápasu ale byli opět Vojta ( brána), Pepa, Honza "Pólo" a Adam S. Všichni odehráli výborný zápas a přispěli ke konečné remíze 1:1. V zápase jsme měli spoustu šancí, hlavně Adam S. opět "mizel" domácím obráncům a svou rychlostí se dostával k zakončení. Bohužel mu to dnes vyšlo jenom jednou, v ostatních případech namířil své střely mimo branku nebo trefil domácího gólmana. Další šance měl také Ríša, který z druhé vlny dominoval svou rychlostí a driblingem s balónem. O dobrý výsledek se opět zasloužil Vojta v bráně, který opět vytáhl několik parádních zákroků a podržel svůj tým.

Za celou sezónu musíme kluky hodně pochválit. Po rozpačitém úvodu, kdy jsme hledali střeleckou formu a potýkali se s přídělem branek, kluci na jaře odehráli výbornou nadstavbovou část a po 4 výhrách, jedné remíze a jedné prohře obsadili 2. místo v tabulce. Střeleckou formu našel nový snajpr týmu Adam S., na záloze dominoval a góly střílel Pepa, v obraně muziku tvrdil Honza "Pólo" ( v paměti zůstane jeho sólo přes celé hřiště v Rudné zakončené gólem...) a v brance jsme měli asi nejlepšího gólmana v tabulce Vojtu ( a opět jeho 2 "lety vzduchem" v Kazíně a parádně vytlačené střely)....Tyto mazáky po celou sezónu výborně doplňoval Ríša s Ondrou, Tomášem, Lajbym a Lukášem. V zimě naskočil Ivan L. , který bude v příštím roce patřit  k tahounům týmu SŽ. Tým opouštějí kluci ročníku 2003 , kteří budou hrát příští rok v Dorostu. Děkujeme také trenérovi Honzovi, který bude mít tým SŽ v tréninku také příští sezónu a naváže, jak všichni doufáme, na rok právě končící....Naposledy se uvidíme se všemi v úterý 19.6. na DOKOPNÉ, kdy se se sezónou nadobro rozloučíme....Kluci díky a VIKTÓÓÓRKA VESTEC !!!

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace