Úvod » Jak se hrálo

Výsledkový servis SŽ a MŽ A i B

publikováno 19.09.2018

Krajský přebor SŽ a MŽ

TJ Viktoria Vestec - FK Říčany 1:2

V dalším kole krajského přeboru přívítali starší a mladší žáci doma soupeře z Říčan. Starší kluci se museli obejít bez několika opor (Ondra Vlasák, Vojta Malínek a další ... ) a bohužel to bylo na jejich hře znát. Makali a bojovali a zvláště ke konci zápasu soupeře chvilkami přehrávali, ale chyběl klid v řešení útočných situací a bohužel i v koncovce. A tak nakonec soupeř jednogólové vedení uhájil a vyhrál 2:1

A tým MŽ si poradil lépe a soupeře přestřílel.

TJ Viktoria Vestec – FK Říčany 8:0

Góly: Adam, 2xKuba, Mali, 2x Maty, 2x Páťa
Sestava: V bráně jistý Zimmi, v obraně spolehliví Radvy, Niki, Domča, Růža, Jony, v záloze neúnavní Maly, Miki, Mery, Adam, Vorvi a v útoku nebezpeční Maty a Pitříno.

V sobotu dopoledne nastoupili kluci ke svému druhému domácímu utkání v přeboru, k dvojzápasu SŽ + MŽ přijel tým Říčan. Kluci chtěli navázat na výborný výkon z minulého kola a především potěšit domácí diváky, kteří opět vytvořili úžasnou atmosféru, předvedenou hrou a gólovými akcemi. Obojí se podařilo !! Kluci začali utkání velmi aktivně, hned v úvodu utkání předvedli několik kombinačních akcí, korunovaných Adamovým gólem již ve druhé minutě - super začátek!! Nadále jsme soupeře přehrávali pěkným kombinačním fotbalem, stejně tak důrazem a bojovností. Tlačili jsme se do jedné šance za druhou, ale nervozita na našich kopačkách nedovolovala klukům efektivně zakončovat – mezi 5 a 20 minutou jsme se nemohli střelecky prosadit. Naštěstí si kluci dali poradit od trenérů, aby hráli dál svojí hru, využívali celou šířku hřiště a zjednodušili kombinaci narážečkami. Vše přineslo očekávaný výsledek v podobě gólů, kdy se do poločasu dvakrát trefil náš nejmladší hráč Kuba Vorňous a uklidnil tým před poločasovou přestávkou. Přestávku využili trenéři k několika radám směrem ke klukům a k vynuceným přesunům v sestavě, protože Růžu nepustilo do hry obnovené zranění stehna. Druhý poločas byl z naší strany výrazně lepší, kluci si naplno užívali ofenzivní fotbal se vším všudy tzn. kombinace, narážečky, střelba a hlavně góly. Trefili se ještě celkem pětkrát, jeden gól vstřelil Maly a po dvou Maty s Pitřínem. Těší nás samozřejmě výsledek, naše první výhra před domácími diváky, ale především předvedená hra a týmový výkon. Vypadá to, že fotbal kluky baví. Děkujeme úžasným divákům za podporu a fandění. “Kotel” našich fandů opět vřel !!! Doufáme, že s námi pojedete příští týden do Slaného, kde nás čeká aktuálně druhý tým tabulky.


B tým MŽ prohrál v Psárech 

SK Rapid Psáry - TJ Viktoria Vestec 11:1

První poločas se kluci na hřišti hledali. Bylo znát že někteří šli do zápasu bez tréninku. A tak soupeř s přehledem vyhrál poločas 8:1. Druhá půle herně lepší. Stále máme mezery v kombinaci, bojíme se do soubojů. Hrajeme to stále jako přípravka, hurá všichni za balónem. Také je potřeba zapracovat na nabíhání do volných prostorů a taktice bránění. Stále si všichni stoupají špatně k hráčům a v běhu hry nevědí koho mají hlídat. I přesto se tým druhý poločas herně zlepšil. Trenéři vyzdvihují výborný výkon Simona, opět nezklamal. Musíme zamakat na tréninku a příště to bude lepší!

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace