Úvod » Jak se hrálo

Žáci ve Slaném bez bodu. B tým MŽ po druhé bodoval.

publikováno 26.09.2018

SK Slaný - Viktoria Vestec 4:3 (2:1)
Sestava: Pačesíno - Zimmi, Tomáš, Luky, Palič, Ondra, Kocour, Šavi, Ivan, Denis, Ricardo, Jony, Páša, Honza
Góly: Luky, Kocour, Šavi

Krajský přebor starších a mladších žáků pokračoval dalším kolem na hřišti ve Slaném. Starší žáci doplněni o tři borce z MŽ bojovali a makali, ale na první body to bohužel opět nestačilo. Je to škoda, protože tentokrát jsme byli fotbalovější než soupeř. Kluci chvilkami předváděli kombinační fotbal a hezké útočné akce, které jsme ale nedokázali tak efektivně zakončovat do "černého" jako soupeř. Ten hrozil převážně z brejků a standardních situací. I přesto, že jsme poprvé v soutěži dali v jednom zápase tři branky, nedokázali jsme bodovat, protože jsme několika hrubými chybami v obraně soupeře vždy dostali na koně a výsledné skóre už se nám srovnat nepodařilo.

 

SK Slaný - Viktoria Vestec "A" 3:1 (1:0)
Sestava: Honza - Domča, Jony, Zimmi, Luky, Niki - Maly, Adam, Mery, Miki, Kuba - Maty, Páťa
Gól: Miki

Mladší kluci vstoupili do zápasu opatrně a hned v prvních minutách bylo znát, že soupeř hraje více do těla a má převahu v osobních soubojích. To dělalo našim borcům potíže celý zápas. Ikdyž jsme v rámci pravidel v osobních soubojích přidali, soupeř měl stále navrch. Herně a fotbalově byla hra ovšem vyrovnaná.  Jenže soupeře dostali na koně dva nepovedené centry, které skončili za zády jinak výborně chytajícího Honzy. Když Miki v půlce druhého poločasu snížil na 2:1, svitla naděje, že bychom mohli alespoň vyrovnat skóre. Vytvořili jsme si i několik slibných šancí, ale v zakončení jsme byli zbrklí nebo jsme měli smůlu. A když domácí svojí důraznou hrou pár minut před koncem zvýšili skóre opět na rozdíl dvou gólů, bylo rozhodnuto. 

 

Viktoria Vestec "B" - Dolní Břežany 9:4 (2:1)
Sestava: Síma - Tom, Mery, Loky, Robert, Niki - Tomba, Venca, Páťa, Domča, Fíla - Vojta, Růža
Góly: 2x Páťa, 2x Tomba, 2x Růža, Niki, Fíla, Venca

Druhý tým hostil na domácím trávníku Dolní Břežany. Vzhledem k hodně absencím jsme byli nuceni tým doplnit kluky z širšího kádru Áčka, kteří se vrátili ze zápasu v KP a téměř šli hned zase na plac. Na jejich hře to nebylo vůbec znát. Naopak, táhli Fajňáky za vítězstvím. Hosté se sice po 10 minutách hry ujali vedení 1:0, ale do poločasu jsme skóre ještě obrátili na naši stranu v poměru 2:1. O góly v první půli se podělili Pitříno a Tomba. Kluci se postupně rozehrávali a zastřelovali. Pravidelně jsme střídali a tak se hra přelévala ze strany na stranu. Druhý poločas se rozjel doslova gólo stroj, naštěstí více z naší strany. Kluci hezky kombinovali, nabíhali si a nahrávali. Výsledkem toho bylo dalších 7 gólů v síti Břežan. Hosté ale nic nevypouštěli a neúnavně zaměstnávali naši obranu i brankáře. A odměnou jim byli další tři góly v naší brance. Konečné skóre se zastavilo na 9:4 pro domácí.

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace