Úvod » Jak se hrálo

MŽ plný počet bodů, SŽ první bod

publikováno 02.10.2018

FK Hořovicko - TJ Viktoria Vestec 2:2
Sestava: Jirka - Zimmi, Luky, Palič, Ondra, Kocour, Šavi, Ivan, Ricardo, Maty, Patrik, Tomáš, Honza, Pačesíno, Tóba
Góly: Ricardo, Šavi

Krajský přebor starších a mladších žáků pokračoval o prodlouženém víkendu pátečním a nedělním dvojzápasem v Hořovicích a v Sedlčanech.

V Hořovicích nastoupili jako první SŽ s odhodláním poprvé v soutěži bodovat. Téměř celý první poločas se to klukům dařilo, oproti minulým zápasům zlepšili kombinaci i nasazení v osobních soubojích a po zásluze si vypracovali dvougólové vedení. To se ale bohužel krátce před přestávkou ztenčilo na rozdíl jednoho gólu, kdy soupeř po naší chybě snížil. Druhý poločas nabídl divákům zásluhou obou mužstev více „kopanou“ než fotbal, takže hra nemohla těšit diváky, trenéry a bohužel ani kluky na hřišti. Výsledkem rozkouskované hry na obou stranách byl, po brejku soupeře a našem nedůrazu, bohužel gól v naší síti, který znamenal remízu a první bod do tabulky pro SŽ.


TJ Tatran Sedlčany - TJ Viktoria Vestec 3:0
Sestava: Jirka - Zimmi, Palič, Ondra, Kocour, Šavi, Ivan, Ricardo, Vojta, Růža, Tomáš, Pačesíno, Tóba

V nedělním slunečném dopoledni sehráli starší žáci další utkání KP v Sedlčanech.
K utkání toho není moc co napsat, soupeř byl po všech stránkách lepší ... v nasazení, kombinaci, osobních soubojích a také v efektivitě zakončování svých šancí – fotbalově nad námi vynikal, především od dvou slečen hrajících v týmu domácích by se naši borci mohli učit jak vypadá nasazení v souboji, převzetí míče, pohyb po hřišti s míčem i bez včetně technických fines, kterými děvčata motala našim klukům hlavy.

Z našeho mužstva obstáli v Sedlčanech pouze Ricardo, Vojta, Zimmi, Ivan a Ondra, zbytek kluků jel jenom na nedělní výlet ... 


MŽ plný počet bodů
FK Hořovicko - TJ Viktoria Vestec 1:6 (1:2)

Sestava:Honza - Niki, Domča, Luky, Zimmi - Maly, Fíla, Adam, Vrňous, Růža - Maty, Páťa
Góly: 2x Fíla, 2x Vrňous, Maty, Páťa

V sobotu odpoledne nastoupili MŽ do svého zápasu s FK Hořovicko s cílem odčinit prohru ze Slaného. Musíme uznat, že jim to šlo náramně - vlétli na soupeře s chutí a několika pěknými kombinacemi si vytvořili převahu a střelecké příležitosti. Bohužel jako v předchozích zápasech jsme zakončovali zbrkle a pálili vedle nebo do brankáře. Střeleckou smůlu protrhl v 15-té minutě Fíla, který dorazil centr z levé strany jízdou po zadnici J. Dvě minuty na to utekl po levé straně Maty, zatáhl míč až k lajně a ve chvíli kdy už i trenéři FAJNU viděli jak mu míč utíká do zámezí vykouzlil těžko uvěřitelnou střelu z nulového úhlu a zvýšil na 2:0. Ještě do poločasu jsme si vybrali opět trochu smůly a dostali gól ze situace, kdy stejně jako ve Slaném, soupeř centroval před bránu, ale ukopl se tak, že míč zaplul Honzíkovi přímo pod břevnoL. Přestávka nám přišla vhod, kluci slyšeli od trenérů opět slova jako jsme lepší, kombinujte, hrajte trpělivě a góly přijdou. A góly přišly – po krásných kombinačních akcích se trefili Páťa, 2 x Vrňous a svůj druhý gól v utkání přidal i Fíla. Výsledek vypadá jednoznačně, ale soupeř nám nedal nic zadarmo, hrál sympatický útočný fotbal a Honza "Manuel" David musel několikrát vytáhnout bravurní zákrok, aby udržel hořovické gólové choutky na uzdě. Klukům opět tleskáme, technický kombinační fotbal v jejich pojetí se musel líbit nejen trenérům, ale i věrným divákům, kteří vážili dalekou cestu, aby nás podporovali – moc děkujeme !!!

 
TJ Tatran Sedlčany - TJ Viktoria Vestec 2:4 (1:1)
Sestava:Honza - Mára, Růža, Luky, Zimmi - Maly, Matěj, Adam, Vrňous - Maty, Páťa
Góly: Páťa, 2x Vrňous, Maty

Nedělní zápas proti Sedlčanům jsme začali o poznání lépe než SŽ a partii s Tatranem jsme rozehráli velmi aktivně. Hned v úvodu utkání jsme se usadili na soupeřově polovině a vytvořili si několik slibných střeleckých příležitostí - opět jsme se ale pouze zastřelovali. Naší aktivitu bohužel přibrzdil v osmé minutě nešťastný vlastní gól, který poslal soupeře do vedení. Dalších 15 minut se hrál výborný kombinační fotbal ze strany obou mužstev, nicméně více se prosazovali naši kluci. V gólových šancích se ocitli Maty, Pitříno a Adam. Právě jeden z Adamových průniků zastavil soupeř pouze za cenu faulu v pokutovém území a pískala se penalta. Pitříno jí suveréně proměnil a srovnal na poločasových 1:1. Hned po přestávce si vybral svojí "pětiminutovku" slávy Vrňous, kdy v 31 a 36 minutě u levé lajny nastartoval "motorku Jawa 250" prošel famózně přes tři protihráče jeden na jednoho a prostřelil soupeřova gólmana – 3:1 pro nás !! Ve zbývajících 25 minutách se hrál opět vyrovaný fotbal s pěknými akcemi na obou stranách, hra a výkon našich kluků nepřipouštěla v daný momemnt žádné pochyby o importu 3 bodů do Vestce. Navíc utekl soupeřovým obráncům v 54 minutě z poloviny hriště Maty a po sóle zvýšil na 4:1. Soupeř však během minuty, po závaru a nedůrazu před naší brankou, snížil na 2:4 a naši kluci zbytečně znervózněli. Posledních 5 minut bylo spíše bojem než fotbalem, ale kluci to zvládli a mohli se oprávněně radovat ze zisku 3 bodů na horké půdě Sedlčan. Kluci předvedli perfektní týmový výkon, otočili nepříznivé skóre, pracovali jeden za druhého a šli si za vítězstvím jako dobře namazaný stroj VV = Vestecký Válec J

Běžně nechválíme jednotlivce protože ti zápasy nevyhrávají, nicméně tentokrát musíme vyzdvihnout Lukyho, který odehrál na stoperu dvě famózní utkání a především v Sedlčanech vyčníval (i se svou výškouJ) nade všemi. Bravo !!

 
Vestec B - Úhonice 10:4 (7:1)
Sestava: Pítrs - Kůča, Síma, Loky, Táďa - Matěj, Páťa, Fíla, David - Adam, Vojta
Góly: 4x Páťa, 2x Adam, 2x Matěj, Fíla a Vojta

Mezi pátečními a nedělními zápasy našich žáků se střihli utkání i kluci z druhého týmu MŽ, když v sobotu dopoledne přivítali na domácím trávníku hosty z Úhonic. Při pohledu na tabulku, kde je soupeř zatím bez bodu, by se dal z naší strany čekat celkem pohodový zápas. Ale opak byl pravdou. Kluci z Úhonic dělali našim borcům od začátku zápasu problémy především aktivní hrou, dobrým pohybem a zaslouženě vstřelili první branku utkání. Postupem času jsme se začali probouzet i my. Začali jsme více běhat a bojovat. K tomu jsme připojili kombinační hru a začalo se střelecky dařit i nám. Díky tomu jsme poločas vyhráli 7:1. Ve druhém poločasu jsme se snažli pokračovat v aktivní hře. Soupeř ale i přes nepříznivý stav nepolevoval a zejména v ofenzivě nám dělal svým pohybem a útočnými akcemi problémy. Naše obrana ale pracovala spolehlivě a i přesto, že se ji soupeři podařilo několikrát překonat, pořád jsme si i díky našim úspěšným gólovým akcím udržovali bezpečný náskok. Po posledním hvizdu jsme tak mohli společně oslavit vítězství. 

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace