Úvod » Jak se hrálo

Druhé vítězství v halové sezóně pro r. 2011

publikováno 17.11.2018

17.11.2018 – Halovou sezónu začali naši Fajňáci 2011 již před týdnem v Radotíně, kde se po dramatickém turnaji, kdy obrátili semifinálový i finálový zápas ve svůj prospěch, radovali z vítězství. Na druhý turnaj v branickém Hamru jsme odjížděli s respektem a s cílem oplatit Sedlčanům prohru z Ondrášovka cupu.

Turnaj jsme začali proti Eugen Link Football Academy a FK Neratovice-Byškovice. Oba zápasy měli naši pod kontrolou, nedostali ani jeden gól a sami jich vstřelili 11. Ještě před očekávaným zápasem se Sedlčany proběhl miniturnaj jeden proti jednomu. Za náš tým nastoupil Otík, ale ve dvou 30 sekundových zápasech neuspěl.

Pak již začala bitva se Sedlčany. Otík otevřel skóre a po chvíli se k němu přidal i Luka. Zhruba po 8 minutách se zdálo, že bychom měli zápas dovést k výhře, protože soupeř se v podstatě nedostal do zakončení. Zápas se ale proměnil v drama, když se Sedlčany dostali na naši polovinu a nám se nedařili rozehrávky. Po rozehrání brankáře Honzíka na volného hráče v rohu, se naši pod tlakem zbavovali míče nahrávkou do prostoru před bránu. Stálo nás to naštěstí jen jeden gól a hodně nervů. Nebýt Honzi v bráně, radoval by se z výhry soupeř. Tatran Sedlčany i ve zbytku turnaje prokázal, že má velkou sílu a ostatní soupeře porazil.

V dalších zbylých dvou zápasech náš tým opět dominoval, když si poradil s Fotbalovou akademií Praha 5:1 a týmem FK Řeporyje 13:0. Turnaj jsme tedy vyhráli bez ztráty bodu s výsledným skóre 31:2. Na skvělé obraně se podílela především Míša, která i 2 góly dala. Jinak se na tomto postu protočili Filip, Láďa (1), Šimon (1), Viky (2) a Lukáš (4). Stejně tak do brány se postavili vedle Honzíka (2) i Lukáš a Šimon. V útoku se nejvíce činili Luka se 6 góly a Otík, který se za 12 gólů stal nejlepším střelcem turnaje. O pěkný pohár musel ale ještě svést souboj v penaltovém rozstřelu, protože Sedlčanský kanonýr měl na svém kontě stejný počet gólů. Rozstřel se konal před vyhlášením a před zraky celé haly. Musel to být na dva sedmileté kluky slušný tlak i proto, že se rozstřel proměnil ve velké drama. První dvě dělovky obou borců byly nechytatelné, pak ovšem Otík přestřelil. Naštěstí jeho soupeř mířil doprostřed brány a Otík chytil. Pak přišla opět Otíkova dělovka do šibenice. Ještě bylo potřeba chytit soupeřovu střelu, což se nakonec povedlo a Otík skončil v hromadě těl svých spoluhráčů. Pěkná tečka za skvělým turnajem!

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace