Úvod » Jak se hrálo

Další část sezóny v lesku stříbra

publikováno 09.12.2018

8.12.2018 – Po prvních dvou vítězných turnajích v hale, kdy jsme měli za sebou již šest turnajů bez porážky, přišla stříbrná šňůra.

Na úvodním turnaji v domácím prostředí Břežanské haly jsme nastoupili lehce oslabený, když se náš tým vydal na pomoc ročníku 2010 (Otík, Luka, Šimon) a ročníku 2012 (Marek). Zbytek týmu srdnatě bojoval a pod taktovkou Míši a Filipa dokráčel k druhému místu, když nás v posledním zápase turnaje překvapili Kunratice. Soupeře jsme podcenili, když jsme se odhodlali k tomu, že naší branku nehájil Honza. Hned na úvod jsme dostali 3 góly a i když jsme si vyvinuli velký tlak, tak jsme skórovali jen jednou. Na turnaji se blýskla Míša. Většinu času strávila v obraně, ale přesto se stala nejlepším střelcem turnaje!!! Svou premiéru na turnaji zažil David K.. Z týmu Sedlčan se stal náš rival, když jsme se s ním utkali v této sezóně již potřetí a ujali se vedení ve vzájemném souboji 2:1 na zápasy. Stříbrná medaile byla o to cennější!

V dalším víkendu na začátku prosince nás čekali dva turnaje v jeden moment. Jedna skupina odjela do Černošic. Pro mnohé v tomto výběru se jednalo o jedny z prvních turnajových zkušeností. Jelikož se na turnaj ročníku 2011 přihlásilo málo týmů, dostali jsme na výběr buď turnaj ročníku 2010 nebo 2012. Vzhledem k tomu, že většina kluků začala trénovat v září, byla naše volba jasná. Byli jsme rádi, že rozjezd sezóny bude pro kluky pozvolný. O podporu jsme požádali z ročníku 2012 Honzíka V., který prokázal své zkušenosti a stal se naším střelcem. Svých premiérových gólů se dočkali Liam, Marek a Oleg. Skóroval i David B.. Po vyrovnaných soubojích jsme dokráčeli až do finále, kde jsme i vedli, ale soupeř FAAZ Praha chvíli před koncem vyrovnal a v penaltovém rozstřelu byl lepší. Přesto měli kluci za sebou skvělý turnaj a mohli na sebe být hrdí!

Druhá část týmu se vydala na Tempo Praha, kde se sjelo 8 týmů z okolí plus dva týmy Sparty r. 2012, aby se venku na umělé trávě po čerstvé sněhové nadílce utkaly v nonstop turnaji každý s každým, protože se hrálo na mnoha upravených hřištích. Kluci poráželi jednoho soupeře za druhým, až se v předposledním kole setkali se Zbraslaví, která prokázala svou sílu a zápas po našem vedení otočila. Kluci se po 2,5 hodinách úporného fotbalu, bez času na jídlo a odpočinek těžko smiřovali s prohrou, ale doufejme, že i tato zkušenost je do dalších turnajů posílí. Druhé místo za 8 výher a jednu prohru ve velké konkurenci bylo skvělým výsledkem!

Tento víkend nás čekal druhý domácí turnaj, kde jsme opět stavěli dva týmy. Modrý tým pokračoval ve sbírání zkušeností tentokrát v konkurenci stejně starých soupeřů. Kluci srdnatě bojovali a s podporou Honzy svedli mnoho vyrovnaných zápasů. Například se silnými Neratovicemi prohráli jen 1:0! Honza v bráně doslova čaroval a zaslouženě získal cenu pro nejlepšího brankáře turnaje. Kluci uhráli nakonec i jednu remízu s Vyšehradem, ale v turnaji skončili šestí. Přesto se jedná o skvělou zkušenost, která se jim bude hodit. Například na Davidovi K. je krásně vidět, jak hraje turnaj od turnaje lépe a stává se oporou týmu. Tým táhli především Liam, Nikolas, Davidové a benjamínek Marek.

Druhý tým na turnaji nazvaný Viktoria Vestec zelení měl mířit k vítězství, ale absence opor Míši, Luky, Denise a v druhém týmu chytajícího Honzy byla znát. Všechny zápasy byly vydřené a turnaj nebyl vůbec jednoduchý. Opět nás čekal rival ze Sedlčan a tentokrát se radoval z vítězství 2:0 on. Vzájemné zápasové skóre nyní tedy je 2:2 a my se těšíme na další duel! Na cestě turnajem jsme se setkali i s Neratovicemi, které se honosí nadprůměrnými výsledky ve svém regionu. Vyrovnaná bitva skončila remízou 1:1. Za podporu děkujeme benjamínkům z ročníku 2012 Matyášovi a Filipovi! Střelecky tým táhl tradičně Otík. Svou universalitu prokazuje Šimon a Lukáš, kteří dokáží hrát na jakémkoliv postu včetně brány. Šimon je již tradičním tahounem a z Lukáše se tahoun stává. Lukáš dělá skutečně pokroky. O góly se staral tradičně i Filip, který zvládne na hřišti naběhat asi nejvíce kilometrů a pro tým je neskutečně platný. Oporu máme i v Láďovi, který je skvělý na levém křídle a dokáže zaskočit i v obraně. Nezapomínejme na Vikyho. Do obrany se mu sice nechce, ale zvládá to herně i hlavou a v útoku také skóruje, takže paráda!

 

Máme za sebou tedy šňůru stříbrných medailí a hromadu zkušeností. Příští víkend nás čeká menší vyvrcholení podzimní sezóny v podobě silně obsazeného turnaje v Břežanech a náročné zkoušce na turnaji ročníku 2010 v Říčanech. Uvidíme, jak se zadaří!

 

 

 

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace