Úvod » Jak se hrálo

Jak si vedli 2010 v listopadu a prosinci na halových turnajích.

publikováno 18.12.2018

Říčany (hala Na Fialce – umělý povrch), neděle 18.11.2018 – STŘÍBRO

V neděli 18.11.2018 krátce po poledni kluci z týmu Viktoria Vestec 2010 nastoupili ke svému letošnímu prvnímu turnaji v říčanské hale Na Fialce. Zúčastnili se: Páťa Pinta, Kuba Kostka, Honzík Lasevič, Maty Hásek, Matěj Růžička, Máťa Kříž, Mára a Domíno Philipovi. Z počátku si museli naši borci zvykat na povrch vhodný pro Gumídky, nicméně zápas od zápasu si poradili s hopsajícím míčem zručněji a dosáhli skvělých výsledků. Ve skupině B skórovali: Vestec - Zaječice 5:0, Vestec - Kamenný přívoz 6:0, Vestec - Průhonice 3:0. Semifinále: Vestec - Bohemians Praha 3:2. Jedinou prohru kluci zažili bohužel ve finále s velmi silným a rychlým týmem z Děčína. Skóre 0:5 rozhodlo o tom, že si kluci z tohoto turnaje odvezli “jenom” STŘÍBRNÉ medaile!

 

Koloděje (hala – umělá tráva), sobota 24.11.2018 – STŘÍBRO

V sobotu 24.11.2018 odpoledne zavítal tým 2010 na turnaj v hale v Kolodějích. V dobré náladě dorazili: Max Semerád, Denis Růžanský, Kuba Kostka, Matěj Růžička, Honzík Lasevič, Maty Hásek a Domíno a Mára Philipovi. Kluky čekalo celkem 5 zápasů, a to s týmy FC Zličín, Běchovičtí Sršni, FK Brandýs-Boleslav, FK DUKLA JM 2010 a ČLU Beroun. První zápas se s přehledem vydařil a skončil výhrou 8:0 nad FC Zličín. Běchovičtí Sršni ve svých limetkově-černých pichlavých dresech zaútočili a byla z toho remíza 1:1. Následoval zápas s FK Brandýs-Boleslav, který se dlouhou dobu vyvíjel ve prospěch našich kluků, nicméně za stavu 3:1 otočili protihráči skóre po několika našich chybách na konečnou prohru Viktorky Vestec 3:4. Kluci z VV ale nepodlehli žádnému rozladění a do dalšího zápasu nastoupili se zdviženou hlavou a odhodláním. Tým Dukla JM pak porazili 5:2 a Beroun 6:1! Domů kluci vezli opět STŘÍBRNÉ medaile a další zkušenosti s novými týmy. Nejúspěšnějším střelcem z našeho týmu byl tentokrát Maty Hásek, nasázel protihráčům celkem 9 gólů! Svou „černou“ prací v obraně byl nepřehlédnutelný Max Semerád! Tým 2010 na tomto turnaji prokázal soudržnost a bojovnost, když se hra v některých momentech nevyvíjela zrovna podle představ. Tomu se říká DOBRÁ PARTA!

 

Dolní Břežany (hala – umělý povrch), neděle 25.11.2018 – ZLATO A BRONZ!!!

V neděli odpoledne 25.11.2018 zaplnil krásnou moderní halu v Dolních Břežanech téměř kompletní tým VV 2010 doplněn po dlouhé době i nadějemi VV 2011! Trenér rozdělil kluky do dvou mužstev. Tým zelených: Domíno a Mára Philipovi, čestně hostující Tomáš Vacek, Honzík Lasevič, Kuba Křivánek, Matouš Dedík a Luka Petrovič (2011). Červený tým: Matěj Růžička, Matěj Kříž, Denis Růžanský, Kuba Kostka, Míša Tatíček, Páťa Pinta, Otík Jouja a Šimon Javůrek (oba 2011). Oba týmy prokázaly během 5 zápasů velkou bojovnost a odhodlanost. Setkaly se s těmito protihráči: Psáry, Viktoria Žižkov, Loděnice, Králův Dvůr. Tým zelených vyhrál všech 5 zápasů, nebylo pochyb o stupni nejvyšším – cinkalo ZLATO!!! Tým červených utrpěl po vypjatém souboji těsnou porážku od týmu Viktoria Žižkov – skóre 2:3, a našel ještě přemožitele v týmu Viktoria Vestec zelená – opět těsné skóre 0:1. Dále už se týmu červených dařilo, a tak i druhý tým Viktorky Vestec stál „na bedně“ a obdržel zasloužený BRONZ!!! Střelcem turnaje se stal Domíno Philip!

 

Koloděje (hala – umělá tráva), neděle 2.12.2018 – 4. MÍSTO

Tuto neděli nastoupil tým 2010 v sestavě: Vašek Votava, Kuba Kostka, Max Semerád, Matěj Kříz, Michal Kučera, Denis Růžanský, Matouš Dedík, Míša Tatíček a Páťa Pinta. Chyběly stálé opory týmu: nemocný Maty Hásek, Matěj Růžička, dále Domíno a Marek Philipovi a Honza Lasevič. Kluci v prvním zápase nastoupili proti týmu Aritma Praha. Bylo vidět, že obměněná sestava týmu se na hřišti teprve hledala, nebyla schopna kombinací, na jaké jsme zvyklí. Kluci prohráli 0:3. Následoval daleko těžší soupeř AC Sparta Praha. I když Vašek v brance přímo čaroval, vyzrálí jedinci slavného klubu nasázeli našemu týmu 9 gólů. Proti třetímu týmu SK Český Brod se tým již dokázal uvolnit a začal hrát kombinačně. Kluci zrychlili hru a soupeře přestříleli 6:2! Následovala další výhra s Hovorčovicemi 6:0! Pak přišel nejen z pohledu fanoušků nejlepší – nejbojovnější zápas, a to s týmem SK Petřín Plzeň, který měl v danou chvíli stejný počet bodů jako Viktoria Vestec a hrálo se o 3. místo. Kluci z VV byli zprvu ve vedení, ale ke konci zápasu soupeř skóre vyrovnal a se závěrečným hvizdem nakonec vstřelil z dálky svůj poslední gól, který rozhodl o tom, že Viktoria Vestec skončí až na 4. bramborovém místě. Na tomto turnaji je potřeba vyzdvihnout neuvěřitelné zákroky Vaška Votavy v bráně, díky nimž zmařil spoustu dalších gólových šancí našich soupeřů!

 

Koloděje (hala – umělá tráva), sobota 8.12.2018 – 6. MÍSTO !!!!!!!!!!!!!!!

Někdy to asi přijít muselo a je to dobře, to jsou slova která si šeptala celá fanouškovská banda i s trenérem. Týmu 2010 to poprvé vůbec nevyšlo v sobotu 8.12.2018 v hale v Kolodějích. Sešla se ideální sestava týmu, nicméně tým doplul k nejhoršímu výsledku v jeho historii. Kluci skončili na posledním 6. místě. Nastoupily proti nim týmy: SK Benátky nad Jizerou, SK Český Brod, SC Xaverov, FK Příbram a FK Dukla JM. Kluci zvládli jednu výhru, jednu remízu, ale zbytek zápasů utrpěli prohry, a pro tento den znamenal takový výsledek poslední 6. místo. Protihráči byli rychlejší, důraznější a lépe stříleli. Kluci jakoby měli den „blbec“, nic nám nevycházelo, ve většině soubojů jsme byli až druhý, ale trenér a fanoušci po konci turnaje nevěřili že se čtyřmi body a skorem 20:10 můžeme skončit poslední. Dneska jsme hold usnuli na vavřínech tvrdým spánkem, a následnou velkou fackou. Tak snad si kluci černý den vybrali, rychle se z toho otřepou a příště se jim zase bude dařit hra, na jakou jsme zvyklí!

 

Dolní Břežany (hala – umělý povrch), neděle 16.12.2018 – ZLATO!!!

A je tady poslední turnaj v tomto roce. V neděli 16.12.2018 07:30 nastupuje tým 2010 v tomto složení: Max Semerád, Vašek Votava, Matěj Růžička, Maty Hásek, Domíno a Mára Philipovi, Honza Lasevič, Páťa Pinta, Míša Tatíček a Jakub Kostka. Všichni jsou plni očekávání – spraví si tým náladu po minulém nevydařeném turnaji? Čekali nás tito soupeři: Psáry, Loděnice, Rokycany, Řevnice a Karlovy Vary. Asi nejvíce nám daly zabrat Rokycany a Slavia Karlovy Vary. S týmem Rokycany, který v tomto turnaji skončil na 2. místě, kluci vyhráli těsně 2:1! Tým Slavia Karlovy Vary potrápil Viktorku Vestec remízou 1:1! Ostatní týmy kluci porazili s jistotou. A jak to tedy vlastně dopadlo? Tým Karlovy Vary obdržel celkem 10 bodů, tým Rokycany 12 bodů a tým Viktoria Vestec šťastných 13 bodů, a tím pádem vybojoval zasloužené 1. místo v turnaji!!! Střelcem turnaje se stal již podruhé na této „půdě“ Domíno Philip. Všem klukům patří obrovský dík za snahu a pěknou hru, kterou předváděli téměř po celou podzimní sezonu! Tak, kluci 2010, všichni Vám přejeme hodně štěstí v novém roce!!! :-).

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace