Úvod » Jak se hrálo

Další vítězný turnaj pro FAJN 2011

publikováno 20.01.2019 (aktualizováno 23.01.2019)

20.1.2019 – Po dvou vítězných turnajích na úvod roku ve slabší konkurenci, nás čekala náročnější zkouška v Černošicích. Pořadatel Pavel Vitner zajistil kvalitní soupeře. Hned na úvod nás čekal náročný duel s Berounem. Soupeř se ujal vedení a našim trvalo dlouho, než se rozehráli. Až 4 minuty před koncem vyrovnala Míša, pak přišel faul na Otíka a jeho přímý kop, který rozhodl utkání.

Po očku jsme pozorovali urostlé borce našeho dalšího soupeře Slovanu Lochovice. Jejich hra na nás udělala dojem. Utkání bylo velmi vyrovnané, ale ve druhé polovině zápasu jsme již dominovali a třemi góly Otíka zápas přesvědčivě vyhráli 3:0.

Třetí utkání pro nás bylo zápasem dne, protože nás čekala Bohemka, která nás před měsícem porazila v Břežanech. Hra byla vyrovnaná, ale soupeř dvakrát potrestal naší rozehrávku před vlastní bránou a tak jsme bohužel i tentokrát prohráli.

V šatně už jsme se smiřovali s tím, že tentokrát zlato domu nepřivezeme. Přesto jsme byli obdarováni výsledkem, který opět zažehl naší vítěznou naději, když Bohemians prohráli s Lochovicemi. V tento moment nám bylo jasné, že turnaj může skončit shodným počtem bodů všech třech zmíněných soupeřů: Bohemians, Slovan Lochovice a my. Na úvod turnaje upozorňoval pořadatel, že druhým kritériem při shodě bodů bude počet vstřelených gólů a tak jsme začali počítat a připravovat se na další soupeře, od kterých jsme již neočekávali dle výsledků takovou sílu, ale Bohemka proplouvala turnajem poměrně suverénně. Věděli jsme tedy, že nás čeká velký úkol – nastřílet velké množství gólů!

Dalším soupeřem byla Viktoria Žižkov. Kluci s Míšou začali makat a sázet góly. Otík dal druhý hattrick a navíc se přidal Filip a Šimon. Výsledné skóre 6:0. Další soupeř Junior Praha dostal naděleno 7 kousků především díky hattricku Míši. Před posledním zápasem bylo jasné, že potřebujeme vstřelit 4 góly, které nám zajistí vítězství v turnaji, což se nám nakonec povedlo a zvítězili jsme 5:0.

Turnaj byl velmi náročný a i přesto, že jsme zvítězili, tak s předvedenou hrou jsme nebyli úplně spokojený. Pořád pracujeme na přechodu na více kombinační hru a děláme chyby v rozehrávce od brány. Po psychické stránce nám dělají problémy prohry, na které nejsou kluci zvyklí. Na druhou stranu naši svěřenci převyšují ostatní svou dravostí, obětavostí a úspěšností v soubojích jeden na jednoho.

Viktorii Vestec tentokrát reprezentovali: Lukáš, Denis, Láďa (1), Luka (2), Šimon (2), Míša (5), Filip (5) a nejlepší střelec turnaje Otík (8). Všem borcům i jejich rodičům moc děkujeme!

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace