Úvod » Jak se hrálo

První polovina února pro r.11 bez porážky

publikováno 13.02.2019

13.2.2019 – V první polovině února absolvovali borci ročníku 2011 dva turnaje a přátelský zápas proti Bohemians. Nejdříve jsme poprvé zavítali do Kolodějí, kde nás čekal mimo jiné jeden zajímavý soupeř a to holky Slavie ročníku 2010. Bylo to pikantní srovnání především pro Míšu. Tým slávistek byl velmi vyrovnaný bez slabých hráček a holky byly moc šikovné. Přesto jsme si s nimi poradili výsledkem 5:1, především díky hattricku Otíka. Míša předvedla skvělý výkon v tomto zápase i po zbytek turnaje, který korunovala hattrickem v zápase proti Xaverovu a navíc se zaskvěla neuvěřitelnou ránou z poloviny hřiště přímo pod víko v zápase proti Kbelům. Míša byla naším tahounem a na trenérku Slávie zanechala velký dojem.

Jako nejtěžší soupeř se ukázal tým Průhonic, který se ohromně zlepšil, což prokázal již na turnaji v Břežanech, kde jsme s ním remizovali. I tentokrát bylo utkání velmi vyrovnané a rozhodl jediný gól Otíka. Navíc Šimon v bráně v posledních sekundách lovil ve změti těl míč přímo na čáře. Poprvé jsme zkusili systém hry se dvěma obránci a dvěma útočníky. Všichni to zvládli skvěle, takže z tohoto systému již nebudeme ustupovat. O obranu se vedle Míši (4 góly) staral Denis (1), Filip (1) a Nikolas, který nás mile překvapil svým výkonem. Obrovské penzum práce pro tým odvedl jako vždy všudypřítomný Luka (3). V útoku s ním řádili Maty (4) a Lukáš (4). Nejlepším střelcem turnaje se stal Otík. Tentokrát mu na to stačilo 6 branek ve 4 zápasech. Naše výsledné skóre bylo 23:3, na turnaji jsme vše vyhráli a radovali se ze zlata.

V dalším víkendu hráli méně vytížený hráči přátelák proti Bohemians. Soupeř byl sice silnější, ale pro naše borce to byl skvělý trénink. Tým táhl náš nejčastější střelec Láďa, Viky a skvělým výkonem se zaskvěl David K.. Podpořili nás i opory z mladších ročníků Honzík, Matyáš a Marek.

9.2. jsme absolvovali turnaj v Černošicích, kde jsme sice neprohráli, ale díky jedné remíze na nás zbylo „jen“ stříbro. Pořádající FAAZ tentokrát postavil své nejlepší borce, kterým jsme nedokázali dát gól a tak zápas skončil 0:0. Ostatní soupeře jsme porazili, i když utkání s Jinočany bylo také velmi vyrovnané a díky gólu Luky jsme vyhráli 1:0. Luka na tomto turnaji dominoval jak technicky, svou rychlostí a aktivitou, tak střelenými góly, kterých bylo osm. Zaznamenal jeden hattrick a jednou 4 góly. Naše výsledné skóre bylo 17:2. O vstřelené góly se vedle Luky postarali Filip (1), Maty (1), Míša (1), Lukáš (2) a Otík (4). O obranu se starali vedle Míši a Filipa opět Nikolas, který zase potvrdil, že své úkoly na hřišti dokáže beze zbytku plnit. Naprosto spolehlivý výkon podal Denis, který dokázal podporovat i útok svými nahrávkami.

Je pravda, že se tentokrát jednalo o turnaje v menší konkurenci, ale měsíc bude opět vrcholit náročnými zkoušky v podobě miniturnaje za účasti Slávie a v Říčanech nás budou čekat o rok starší soupeři. Navíc zavítáme opět do Kolodějí a Radotína. Hned začátkem měsíce přijde další náročný turnaj v Neratovicích za účasti Bohemians a dalších silných soupeřů z okresních měst.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace