Úvod » Jak se hrálo

Druhá polovina únoru r.2011

publikováno 28.02.2019

24.2.2019 – Druhá polovina února byla pro Fajňáky ročníku 2011 velmi nabitá. Nejdříve nastoupili naši v přátelském miniturnaji proti Slavii Praha a Benešovu. S oběma soupeři jsme se utkali 2x. Benešov měl v sestavě ročníky 2010 i 2011. My jsme nastoupili s podporou dvou hráčů z ročníku 2010 Matyášem a Kubou. V prvním utkání jsme uhráli remízu 1:1 a ve druhém jsme těsně prohráli 3:4. Velmi zajímavé bylo srovnání s nejlepším výběrem Slavie z ročníku 2011. Slávisté na tom byli po technické stránce lépe a my jsme vše doháněli svou bojovností. V prvním utkání jsme se ujali vedení 2:0, ale Slávisté zápas otočili na konečných 3:4. Ve druhém utkání nám již docházeli síly a prohráli jsme 2:7. V sestavě byli se 3 góly Otík, se 2 góly Denis a dále Lukáš, Šimon, Matyáš a Filip. Chyběli tedy opory Luka, Míša a například Honza. I přesto, že byla Slávie lepší, doufáme, že v dalších duelech, které nás na jaře čekají, budeme opět vyrovnaným soupeřem!

 

Den na to v neděli 17.2. zavítal náš tým do Kolodějí, kde jsme hned na úvod prohráli s pozdějším vítězem turnaje s týmem Ďáblic 3:4. Byla to škoda, protože jsme v zápase vedli. Pak jsme postupně porazili Klecany 4:0, Čelákovice 7:1 a Xaverov 4:1. V posledním duelu jsme opět poznali chuť porážky, když nad naše síly byl tým Čestlic. Svůj den měla Míša, která se starala o obranu i o góly. Dala jich šest! Spolupráce s Otíkem jí svědčila a i Otík se trefil 4x. O další góly se starali Viky (4), Láďa (3) a Nikolas (3). Svého premiérového gólu na turnaji ročníku 2011 se dočkal benjamínek z ročníku 2012  Matyáš. Gratulujeme! Tým dále podporovali z brány Alex, David K. a David B.. A jak turnaj dopadl? Za vítěznými Ďáblicemi se se stejným bodovým ziskem usadili tři týmy včetně nás a díky nejlepšímu skóre jsme brali stříbro!

Na další turnaj 23.2. v Černošicích vyrazil tým s trenérkou Míšou, která si poprvé zkusila vést tým samostatně a neměla to jednoduché, protože většinu opor jsme šetřili na nedělní turnaj. Přesto si vedl tým naprosto neuvěřitelně! První duel nad Chodovem vyhráli borci 1:0, když v bráně začal čarovat Luka, stejně jako v dalším zápase proti áčku FAAZu. Zápas rozhodl chvíli před koncem Niky a tak jsme slavili další vítězství 1:0. V dalších zápasech hájil bránu Viky a i on udržel čisté konto proti Kladnu, když jsme vyhráli 3:0. Ani další soupeři Broumy a Doubravka nedokázali vstřelit gól do naší brány a tak jsme bez jediné inkasované branky a bez jediného ztraceného bodu turnaj vyhráli! Tým táhli tradiční opory Luka (2), Otík (2) a Viky. Perfektní výkon ale předvedl Nikolas, který byl se 3 góly naším nejlepším střelcem. Jelikož to byl již čtvrtý turnaj v řadě, kdy nás Nikolas ohromoval svými výkony, byl po zásluze vybrán nejlepším hráčem týmu. Dále tým podporovali Oleg (1), Kája, Liam, Dan a Vilík.

Vrcholem měsíce měl být turnaj ročníku 2010 v Říčanech, kde jsme minule skoro se stejnými soupeři získali až 7. místo z osmi týmů. Stejně jako minule jsme úvodní zápas zvládli a vyhráli 3:0 nad Běchovicemi. Zápas rozhodl dvěma góly skvěle hrající a nakonec i nejlepší střelec týmu Šimon. Ve druhém zápase zase exceloval svým hattrickem Otík, takže jsme porazili Cholupice 5:0. Třetí zápas proti Kyjím byl vyrovnaný, ale nakonec jsme prohráli 1:2. I přes prohru, jsme takový vstup do turnaje nečekali a dál jsme pokračovali ve skvělých výkonech. Zápas proti Dobřejovicím rozhodl Lukáš svou levačkou a upravil tak 2:1. Dalším soupeřem byly domácí Říčany, kteří v turnaji zatím nezaváhali a porazili i Kyje. Věděli jsme, že případný úspěch nás vrátí do hry o zlato a tak se i stalo. Vítězství 3:0 tentokrát zařídil dvěma góly Filip. Očekávali jsme, že o zlatu rozhodne skóre a tak jsme se pečlivě připravovali na posledního soupeře Přišimasy. Těsně před utkáním, ale Říčany opět prohráli, takže vzájemný duel posouval ke zlatu opět Kyje. Přesto jsme soupeři pro jistotu nasázeli 7 gólů díky Láďovi, Lukovi a Lukášovi, kteří dali každý po dvou gólech. Svůj druhý gól na turnaji dala i většinou bránící Míša a tak se trefili všichni hráči v poli. Bránu po dlouhé nemoci hájil opět Honza. V posledním utkání turnaje měli Kyje potvrdit vítězství výhrou nad Cholupicemi. Celá hala byla připravena na závěrečné vyhlášení, takže atmosféra byla jak na první lize. Cholupice se k naší radosti vypjaly k velkému výkonu a soupeře porazily, čímž našim 7-letým hráčům zajistily vítězství na turnaji, kde hráli i 9-letí soupeři!

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace